2777
2789
عنوان

سوره يس واسه نخودكى

827 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها من قصد كرده بودم هر چهارشنبه تا اخر اسفند ، ٧ تا يس بخونم واسه نخودكى به نيت اينكه تا اخر اسفند ١٤٠١ حاجتمو بگيرم، اما سرماخوردم حالم خوب نيس نميتونم، كسي ميتونه امشب يس بخونه واسه نخودكى؟ 

خودم يدونه ميخونم اگه تونستم بازم ميخونم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

من مى خونم

واااي مرسييي  يه دنيا ممنونم عزيزم 😍😍😍😍😍😍 الهي هيچ حاجت براورده نشده اي واست باقي نمونه ، الهي خدا حاجاتتو به زودي براورده به خير كنه😍😍😍 الهيييي آاااميييين 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش مى كنم دارم مى خونم 🌷🌺 حاجت روا باشى

ممنونم 🌹🌹🌹🌹 همچنين🤲🏻 الهي آمين🤲🏻

با اجازه اسی ی سوال ازتون دارم بچه من نصف میخونم سوره یس رو چون نمیتونم کامل بخونم وقتشون ندارم😅 ...

متوجه منظورت نشدم عزيزم ، هميشه نصف ميخوني منظورته؟! من تايم گرفتم  خيليم اروم ميخونم ٢٠ دقيقه زمان برد.

نخودکی چیه

حاج اقاي نخودكي ، يه فرد با كرامتي بوده كه در زماني كه زنده بودن مستقيم با امام رضا صحبت ميكردن، ميرفتن حرم حاجت مردم و ميگفتن و جواب امام رضا رو به مردم ميگفتن و خيلييييييي زياد حاجت ميدن، خيلي . شرطشونم اينه كه بايد واسشون ٧ تا چهارشنبه يس خوند

تو اينترنت سرچ كن در موردش ، خيلي جالبه 

با اجازه اسی ی سوال ازتون دارم بچه من نصف میخونم سوره یس رو چون نمیتونم کامل بخونم وقتشون ندارم😅 ...

كامل بخونى بهتره

ان شاءالله ثوابش برات رقم خورده

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅