2789
عنوان

کراش زدم :|

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 57 پست
به تناسخ اعتقاد دارید؟

خیلیا اعتقاد ندارن و نظرشون برای من محترمه ...ولی بله من اعتقاد دارم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
خب ی بار پیاده شو باهاش ببین کجا میره😐دنبالش کن مترو ک جای مخ زدن نیس 

عمراا

فقط بلدم کراش بزنم بقیش و بلد نیستم

تاحالا تو این ۲۰ سال عمرم رل نزدم

بیفتم دنبالش یهو برگرده فحشم بده چی:|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا از سرو قیافش معلومه مث خودم یه دانشجوی بدبخته

اخه چطوری میشه سر یه تایم مشخص همو میبینین ...اتفاقیه یعنی؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
منم مثل تو به تناسخ شدید اعتقاد دارم

منم از وقتی شنیدم خیلی دربارش خوندم و خوشم اومد...

من که ۴ تا کراش دارم چیکار کنم؟ مطمئنی عاشق نیستی؟ البته از این چهار تا یکیشون مهاجرت کرد یکیشون ...

نمیدونم

ولی خب تو مترو خیلی خوشگل و اینا زیاده فک نکنم به چشمش بیام

پسره گاو

من یبار او عمرم باهاش چشم تو چشم شدم انق هول کردم تا اخر مسیر نگام بیرون بود 

عمراا فقط بلدم کراش بزنم بقیش و بلد نیستم تاحالا تو این ۲۰ سال عمرم رل نزدم بیفتم دنبالش یهو برگر ...

وا ا کجا میخاد بفهمه😐 هر روز تا ی جایی دنبالش کن 

مام ی روز یکیو دنبال کردیم طرف شک کرد راه عوض کردیم😶💔

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
منم یه جورایی اعتقاد دارم چه نشونه هایی ازش میدونید که اعتقاد پیدا کردید

ترس شدید و بی دلیلی که از یه جای خاص دارم ...و سن روحم که احساس میکنم از سن جسمیم خیلی بیشتره

نمیدونم ولی خب تو مترو خیلی خوشگل و اینا زیاده فک نکنم به چشمش بیام پسره گاو من یبار او عمرم باها ...

همیشه ساده ترین ها انتخاب میشن

عشق سه کلمه ست 

تا سه هم بشمری عاشق شدی

من به عشق در یک نگاه اعتقاد دارم

منم از وقتی شنیدم خیلی دربارش خوندم و خوشم اومد...

من تجربش کردم البته حسم میگه چون نقاشیم عالیه انگار قبلا نقاش بودم..از تاریکی میترسم..به تنهایی تمایل دارم..بیشتر از سنم میفهمم..از اب هم زه شدت ترس دارم

معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤