2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی از سومی نگیر ک الان هر خونه ای میری یکی از اینا انداختن. اولی و دومی هم خیلی شیکن.خوشرنگ هم ه ...

خوب سبک مدرن هست با مبل راحتی بهتر ست میشه فعلا تو فامیلای ما ازاین سبک فرشا ندارن🤣

خوب سبک مدرن هست با مبل راحتی بهتر ست میشه فعلا تو فامیلای ما ازاین سبک فرشا ندارن🤣

ولی طرفای ما هر کی جهاز میخره ازین فرشا میخره

خدایی هر کی هم تاپیک میزنه ازین فرشا خریده.

ولی خب قشنگه.هر سه تاشونم قشنگن انشاالله به سلامتی استارتر..منم خریدم هنوز پهن نکردم.

یه دو هفته دیگه پهن میکنم بعد خونه تکونی

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
نه عزیزم خواهرشوهرم نتی سفارش دادازنزدیک رنگش فرق داره طلاییش بیشتربه کرم میخورد

ممنون از رهنماییتون 

حضوری یکم قیمتا گرونتره ادم ترجیح میده تتی بخره که ارزونتره ولی چشم حتما حضوری میرم 

مبارکتون باشه فرش شماهم خیلی خوشگله شما چند گرفتین

ممنونم عزیزم.من از شهر فرش خریدم دونه ای ۱۳ و نیم.

دوتا نه متری خریدم ۱۲۰۰ شونه.از نزدیک خوشرنگ تره.ولی خب گرون شد یکم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ممنونم عزیزم.من از شهر فرش خریدم دونه ای ۱۳ و نیم. دوتا نه متری خریدم ۱۲۰۰ شونه.از نزدیک خوشرنگ تره ...

منم به نامزدم میگم بریم شهر فرش ولی الان چون اخر ساله یکم سخته خرید هم شلوغیه هم گرونی 

قیمتای شهر فرش خوبه بنظرتون؟

2790
2778
2791
2779
2792