2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻

167 بازدید | 18 پست

اقدامم سه ماهه. پریود امم منظمه. این ماه 12روز عقب انداختم دومین روز تاخیر بتا مم 12بود.پروژسترون تزریق کردم ولی پریود نشدم. ممکنه باردار باشم و بتا دیر بالا بره بی بی هم چند روز پیش زدم منفی بود.؟؟؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
حداقل پنج روز از موعد گذشته بیبی چک باردار باشی نشون میده باردار نیستی فکر نکنم  اگه شک داری ب ...

اخه بعضیا با بی بی منفی باردار بودن و بتامم مشکوک شک کردم. دو روزم بگذره از بدم چون پروژسترون تا دوهفته باید اثر کنه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اگ دیدی نشدی باز بتا بده 

دعا کن. کاش باردار باشم

الهی ک باردار باشی خیلی انتظار و اقدام چیز مزخرفیه

اره واقعا انتظار سخته واسه کسی ک منتظره شما بچه داری

نه عزیزم منم اقدامم خسته شدم از انتظار این ماه دوتا فولی داشتم 

چن ماهه اقدامی؟ مشکلی داری

چن ماهه اقدامی؟ مشکلی داری

نه ماهه اقدامم اول  ک  اقدامو‌شروع کردم هیچ مشکلی نداشتم 

بعد از سه چهار ماه دکتر گفت تنبلی داری ولی این ماه گفت وقتی دوتا فولی شونزده و هجده داری اصلا تنبلی نیست  

نه ماهه اقدامم اول  ک  اقدامو‌شروع کردم هیچ مشکلی نداشتم  بعد از سه چهار ماه دکتر گف ...

انشالله هر چی سریعتر ما و همه منتظرا باردار شیم 🥺😭دارو داد بهت

انشالله هر چی سریعتر ما و همه منتظرا باردار شیم 🥺😭دارو داد بهت

فقط آزاد سازی زدم که یه وقت کیست نشه 

امیدوارم خلاص بشم از انتظار 

این چند وقت خیلی هزینه دوا و قرص و اینا کردم دیگ روم نمیشه به شوهرم بگم پریود شدم 

شوهرمم گفت این ماه نشد دیگه قطع میکنیم

فقط آزاد سازی زدم که یه وقت کیست نشه  امیدوارم خلاص بشم از انتظار  این چند وقت خیلی هزین ...

درک میکنم کاش زودتر این انتظار تموم شه لنتی

شا چند وقته اقدامی

من سومین ماهمه پریودیم منظم بود این ماه نمدونم چرا اینطور شدم. دومین روز تاخیر رفتم دکتر گفتم شاید مشکلی دارم یا عفونت ولی چیزی نبود