2821
2789
عنوان

اسم امیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3210 بازدید | 52 پست
ببین ما ارامنه یه سری اسامی داریم واسه خودمون که از دین خودمون میاد دیگه امیلی هم از این اسامیه یه ...

واییی کاش میشد منم بتونم این کار بکنم 🥹کسی رو نمیشناسید بتونه برام این کار بکنه؟

واییی کاش میشد منم بتونم این کار بکنم 🥹کسی رو نمیشناسید بتونه برام این کار بکنه؟

نه امکان نداره باید ثابت بشه دینت مسیحیته! آخه این اسم کاملا مسیحی ه یعنی کاملا به انجیل ربط داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔ممنون از پاسخگوییتون عزیزم❤️

ببخشید واقعا اگر می دونستم راهی هست بهتون می گفتم

ولی واقعا واسه ما ها هم گاها این سختگیری ها هست و رو هر اسمی مجوز نمیدن

درکت می کنم! 

ولی به نظرم اگر تو جامعه ایران داری به دنیا میاریش یکم رو اسامی ملموس تر فکر کن! این اسامی خیلی خاصا و شنونده اولین چیزی که به نظرش میرسه اینه که طرف مسلمان نیست

اینو به عنوان کسی که همه مدت به عنوان اقلیت دینی تو ایران زندگی کرده میگم بهتون

ببخشید واقعا اگر می دونستم راهی هست بهتون می گفتم ولی واقعا واسه ما ها هم گاها این سختگیری ها هست و ...

دقیقا منظورتون متوجه شدم چون من دوستام همه زرتشتی بودن و همه نگاه عجیب بهشون با اینکه اسماشونم ایرانی بود متاسفانه تو این جامعه به درک انسانیت و برابری نرسیدن حالا از هر دینو مذهبی باشی

پیروز باشی دوست من❤️❤️

ببخشید واقعا اگر می دونستم راهی هست بهتون می گفتم ولی واقعا واسه ما ها هم گاها این سختگیری ها هست و ...

میشه چند تا از اسامی که میذارین رو مثال بزنی؟ اگه دارین بچه دار میشین اسمش رو چی میخوای بذاری؟