2777
2789
عنوان

مدل مانتو 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 28 پست
از بچگی برام قابل هضم نبود ، بهمم نمیاد امتحان کردم ، به خوردم نمیره اصلا 

هیچ وقت به مد نرفتم

هر چی خوشم اومد پوشیدم

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا  یک چیز دیگه هم بپوشی میگن واااای قدیمیه !

اصلا یه چجوری نگاه میکنن انگار از فضا اومدیم با تعجب ، جایی هم میری به تیپ نگاه میکنن و تحویل نمیگیرن 😐😐😐 اگه به مد نپوشیده باشی 😐

خب چیز دیگه ای نیست ، خیلی گشتم تو بازار به فروشنده ها هم میگی مدل دیگه یه جوری نگاهت میکنن انگار از ...

میتونی مدل دلخواهت بدوزی

یه لباس راحت و گشاد 🎀یه چای تازه دم ☕ یه موسیقی ملایم🎶 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه…🧚🏻‍♀️💖
دقیقا دقیقا دقیقا !!!!! تا صبح هم نظرت رو لایک و تایید کنم بازم کمه 🤣

یه مانتو هم که پیدا میکنیم یه کم خوبه اونقدری کوتاهه که با عرض معذرت باسن و خشتک ادم بیرونه

خب این چه وضعشه

چی میشد ده سانت بلند تر بزنن ما هم رومون بشه بپوشیم

انگار ایه نازل شده یا باید تا روی کمر باشه یا تا روی مچ پا بلند

چند ساله دیگه خوشم نمیاد مانتو بخرم

من امسال این مشکل رو با پالتوها و بارونیا هم داشتم یا خیلی کوتاه بودن یا خیلی بلند

انگار کلا سایزی به اسم متوسط وجود نداره براشون

{ خانم هستم }
اصلا یه چجوری نگاه میکنن انگار از فضا اومدیم با تعجب ، جایی هم میری به تیپ نگاه میکنن و تحویل نمیگیر ...

اهمیت نده اصلا 

کسی که بخاطر لباس بخواد بهت احترام بزاره ، مشخصه اصلا درکی نداره 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

به گرما !!!! اونم جین!! هاذا فازا ؟؟

اتفاقا جین های قشنگی دیدم تو بازار خیلی هم گرم نیستن طرح کاغذین 

حتما شما زیادی گرمتونه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
یه مانتو هم که پیدا میکنیم یه کم خوبه اونقدری کوتاهه که با عرض معذرت باسن و خشتک ادم بیرونه خب این ...

شلوار هم همینطوره 

یا تنگه یا گشاد 😑😑 

اینقدر تنگه که موقعی پرو کردن باید یکی دیگه از تنت بکشه دربیاره 😶🤐

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

جنوبم عزیزم ، اینجا جهنمه 

آها خب ابر وبادی بگیر 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻