2777
2789
عنوان

ام آر ای

2224 بازدید | 17 پست

دوستان یه مرکز ام آر ای خوب معرفی کنید تو تهران که کارشون درست باشه... با بیمه یابدون بیمه فرق نداره... 

مرسی ازتون🌹🌹

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند تا شعبه داره. انقلاب. سعادت آباد. پاسداران. اگرم بیمارستان میخوای ام ار آی بدی آتیه خوبه..عر ...

نه اتفاقآ بیمارستان نمیخوام برم اگر بشه

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

ام آر آی درمانگاه سعادت آباد خوبه.  بقیه الله هم ام آر آیش خوب بود.

آخه بقیةالله باید با چادر بری داخل بیمارستان.. 

ن نرفتم

وای ورودیش عین دادسراهاست...دو قسمت زنونه مردونه داره که قسمت زنونه اش.. دوتا مامور زن چادری نشستن که اگر چادر نداشته باشی یا آرایش ولاک داشته باشی نمیزارن بری داخل بیمارستان... پشت سرشونم یه عالمه چادر عین مسجد گذاشتن که اگر خواستی بری تو با کارت ملی یه چادر بهت قرض بدن.. ولی بیمارستانش از همه نظر مجهز وعالیه

وای ورودیش عین دادسراهاست...دو قسمت زنونه مردونه داره که قسمت زنونه اش.. دوتا مامور زن چادری نشستن ک ...

وای نمیدونستم خندم گرفت زندان مگه😂😂چخبره این همه آدم گذاشتن بیمارستان اطلاعات کشورنیست که

وای نمیدونستم خندم گرفت زندان مگه😂😂چخبره این همه آدم گذاشتن بیمارستان اطلاعات کشورنیست که

اینجا ایرانه دیگه.. از خنده دارم خنده دارتره والا.. البته چون بیمارستان وابسته به سپاهه اینطوریه.. ولی امکاناتش عالیه.. من چن سال پیش مریض داشتم اونجا..دردسری داشت رفت وامدش برام.. ولی یه راه مخفی پیدا کرده بودم بعد یه مدت.. دیگه راحت میرفتم ومیومدم بدون چادر😁