2777
2789
عنوان

بیایید بی بی چکمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 53 پست
اخیییی دستاشوووووو ببوسسسششششش

چششم🥲

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب من برعکس شما وقتی میخوابم شیرم زیاد میشه بیشتر وقتها لباسام و تشکم خیس میشه.بخاطر همین همیشه ...

خوشبحالت گلم دعا کن برا منم زیاد شه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
خوشبحالت گلم دعا کن برا منم زیاد شه

شما شیر داری اگه خورد و خوراکت و استراحتت خوب باشه و بچت هر چی بیشتر مک بزنه زیادتر میشه.ان شاالله زیاد میشه.فقط توجه کن ببین چه موقع ها و چیا که میخوری شیرت زیاد میشه.من آبگوشت و تخمه که میخورم شیرم فوقالعاده زیاد میشه مدام میدوشم از درد و سفتیش.

شما شیر داری اگه خورد و خوراکت و استراحتت خوب باشه و بچت هر چی بیشتر مک بزنه زیادتر میشه.ان شاالله ز ...

من هرررر چی بگی رو خوردم فقط چندتا چیزو امتحان نکردم که اونم نوشتم همسرم بگیره

دارو های شیر افزا هم خیلی تاثیر ندارن دیگه روم صبحا تا بعد از ظهر دارم اما شب دیگه ندارم

صبحانه البته نمیخورم صبح با ضعف بیدار میشم باید یه مدت بخورم ببینم تاثیر داره یا نه

من هرررر چی بگی رو خوردم فقط چندتا چیزو امتحان نکردم که اونم نوشتم همسرم بگیره دارو های شیر افزا هم ...

صبحانه‌ حتما بخور گلم.گردو.بادام.خرما شیره خرما انگور هم شیر زیاد میکنه.عروس عموی من دلستر خیلی شیرش زیاد میکنه.جاری من چایی.

صبحانه‌ حتما بخور گلم.گردو.بادام.خرما شیره خرما انگور هم شیر زیاد میکنه.عروس عموی من دلستر خیلی شیرش ...

حتما امتحان میکنم

مرسی ❣️❣️