2777
2789
عنوان

دردت بجونم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 36 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخ خدا  چرا دخترتون اینکار کردن عزیزم ؟

باید انتی بیوتیک بگیره... رگ نمیتونستن بگیرن...یکساعت صب سوراخ سوراخ شد..دوساعت الان... باورت میشه همه ی دستو پاش پشت و رو کبوده؟

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
بچت چشه گلم🥺

در حال حاضر مشکلمون uti. همانژیوم .ریفلاکس. سوراخ بسته نشده قلب. سرماخوردگی. الرژی.. چی بگم؟ یه بچه کوچولوی شش ماهه و چ ب اینهمه مشکل؟

الهی به زودی خوب بشه و فراموش کنی این لحظه های سختی که داشتی

اثری روی روحو روانش نمیذاره؟ ی جاهاییش میلرزید غیر طبیعی میلرزید بچم..دست بهش میزدن میزد زیر گریه

در حال حاضر مشکلمون uti. همانژیوم .ریفلاکس. سوراخ بسته نشده قلب. سرماخوردگی. الرژی.. چی بگم؟ یه بچه ...

عزیزم بمیرم برات میدونم داری چی میکشی هرچی باشه منم مادرم حالتودرک میکنم ناامیدنباش به امیدخداحال کوچولوت خوبه خوب میشه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
الهی بمیرم براش  برای دلت که چی کشیدی وقتی نگات میکرد😭😭😭😭😭😭

خدانکنه... ميمردم...بخدا ك جون از تنم ميرفت ... كاش ميشد  ب سر من بياد ... اون هیچیش نشه...

انشاالله به حق علی اصغر امام حسین زود زود حال نی نی کوچولو خوب بشه

انشالله...تروخدا دعا كنين مرخص شه بچم...تموم شه این دوا درمونا

خدانکنه... ميمردم...بخدا ك جون از تنم ميرفت ... كاش ميشد  ب سر من بياد ... اون هیچیش نشه...

منم یه بار بستریش کردم مرردم تا رگشو پیدا کردن کاملا میفهمم چی میگی 

منم هی میگفتم و میگم خودم مریض بشم ولی بچم نه

چند وقت قبل بچه ی منم اینجور کرد یه روانیه از خدا بی خبر.

چندروزه ما داذیم اذیتش میکنیم...یه هفته باازین دکتر ب اون دکتر بردن و اکو و سونو و... الانم با بستری و اینهمه رگ گیریا ی ناموفق...بخدا شاید بالای پنجاه بار سوزن خورده باشه بچم..بعدم همش میگن بدرگه.خب نامسلمون رگ باقی گذاشتید 

اثری روی روحو روانش نمیذاره؟ ی جاهاییش میلرزید غیر طبیعی میلرزید بچم..دست بهش میزدن میزد زیر گر ...

نه پسر من یک سالگی و دو سالگی تب های شدید میکرد جوری که باید بستری میشد به سختی ازش رگ میگرفتن همین حس شما رو داشتم افسردگی گرفته بودم فقط گریه میکردم پشت در اتاق رگ گیری صدای گریه و التماسشو میشنیدم.الان ۴سالش تموم شده یادش نمیاد چندبارم سرماخورده خواستن رگ بگیرن ازش خیلی عادی بوده دیگه مثل اونموقع نمیترسه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
عزیزم بمیرم برات میدونم داری چی میکشی هرچی باشه منم مادرم حالتودرک میکنم ناامیدنباش به امیدخداحال کو ...

انشالله واسه هیچ کوچولویی پیش نیاد...هرچی تندرستی و شادابیه براشون باشه