2777
2789
عنوان

نتایج کنکور :(

| مشاهده متن کامل بحث + 5874 بازدید | 178 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشبحالت حالا منو اینقد سرکوفت میزنن تا...

😂🥲من از اتاق اومدم بیرون برم دستشویی مامانم یه نگاه ملتمس کرد بهم منتظر بود بهش بگم خیلی خوب دادم منم ب روی خودم نیوردم اومدم تو دوباره

اگه درست باشه اره میشه ولی باز من راضی نبودم خیلی استرس گرفتم و حالم بهم خورد

استرس نده به خودت عریزم برای تیر تلاش کن

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

الان نتیجه رو داداشم میخاد ببینه:)

۲۵ هزار انسانی

...

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
بچه ها من برم بخوابم کس دیگه نمیخاد تخمین رتبه🌷

میشه واسه خودمم بزنی دقیق میگم بهت 

زمین ۴۲

زیست ۱۷

شیمی ۱۸

فیزیک ۱۶

ریاضی ۸ 

قراره ترمیم معدل کنم قبلا شده بود ۱۷.۰۳ ولی ایندفعه هر طور شده میرسونم به 19.80 

میشه واسه خودمم بزنی دقیق میگم بهت  زمین ۴۲ زیست ۱۷ شیمی ۱۸ فیزیک ۱۶ ریاضی ۸  قراره ...

الان معدل ۱۷, بزنم یا ۱۹

میشه واسه خودمم بزنی دقیق میگم بهت  زمین ۴۲ زیست ۱۷ شیمی ۱۸ فیزیک ۱۶ ریاضی ۸  قراره ...

منطقه چند بودی 

رفقا واقعا دمتون گرم  راه باز کنید برای یکی دیگه راه بازکنید تا یکی دیگه بره جای شما دانشگاه ...

مرسی عزیزم بابت حرفات 

قول میدم سعی کنم خودمو تا فردا جمع کنم و پر قدرت ادامه بدم و تا لحظه اخر بجنگم

مرسی عزیزم بابت حرفات  قول میدم سعی کنم خودمو تا فردا جمع کنم و پر قدرت ادامه بدم و تا لحظه اخ ...

افرین حالا شد میدون خالی نکن رقابت بالاس یهو به خودت میای میبینی از گَردونه خارج شدیا💪🏻💪🏻💪🏻

2790
2778
2791
2779
2792