2777
2789
عنوان

نتایج کنکور :(

| مشاهده متن کامل بحث + 5874 بازدید | 178 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو خداروشکر ۳ ماه دیگه وقت دارم و بیشتر کن تلاشتو

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
بگو چجوری خوندی چقد تست میزدی و....

من حالا شاید ادم درستی واسه راهنمایی نباشم اونقدرام درصدام اوکی نیست

ولی درکل اول کتاب بعد جزوه بعد تستهای زوج هر مبحثو میزدم بعدا توی مرورهای بعد تست فرد میزنم فقط و فقطم واسه مباحثی که مشکل دارم فیلم اموزشی دیدم نه همه مباحث

الانم فقط از فیزیک و شیمی دوازده 1 فصل مونده اونم تا عید انشالله تموم میکنم

ازمونم قلمچی نرفتم فقط استرسمو زیاد میکرد خودم تو خونه ازمونهای دیگه رو میزنم

منم خسته شدم از این روزا و موقعیت و لحظه ها  کاش زودتر مزربتم دانشگاه خرگیت کردم پارسال نرفتم ...

ببین منم دقیقا مثل تو بودم چن سال موندم پشت کنکور بعد رفتم دانشگاه خیلی سرکوفت شنیدم الان متاهلم و دارم درسمم میخونم و عاشق کار دولتی ولی شوهرم مخالف شدید کار کردنه و من موندم و ی دنیا ارزو که فقط باید بسوزوم .الان میگم کاش برمیگشتم و سرکوفت میشنیدیم ولی راهمو و ادامه میدادم و به شغل دلخواهم میرسیدم بعد ازدواج میکردم ناامید نشو فقط بخون تا مثل من پشیمون نشی

نه ولی باید امید و رمقی مونده باشه  نه اینکه با خودت بگی اگه بازم بخونم و بدتر بشه چی؟ اعتماد ...

خب شاید پارسال از مباحثی بوده که تو بهتر بلدشون بودی امسال سخت تر بوده یا هر چی دیگه هر سال سطح سوالا که مثل هم نمیشه

پاشو خودتو جمع کن برای آیندت زحمت بکش 

ایرانی های مقیم کشورهای دیگه رو تو اینستا دیدم پاره شده بودن بس درس میخوندن یا همین کشور خودمونم همینطور

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم