2777
2789
عنوان

سرخ کن

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 66 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من الان زدم گوگل ترب و دی جی کالا انواع و اقسامش و اورد.لطفا اگ‌از تو خوبه عکسشو الان بذار خو ...

من خودم استفاده نکردم چون برای جهیزیمه ولی کلن برای برقیام خیلی پرسو جو کردم ببینم عکسشو تو گوگل پیدا میکنم

من ، مامان جون ، مادر شوهرم ، خاله مامانم، دختر خاله های مامانم.... همگی چندین سال سرخ کن فیلیپس داریم... البته خودم‌۱ سالی هست خریدم اینم شوهرم کبدش چربه و چربی بهم زده و من خریدم یکیش رو مدل ۹۷۰۰ هست ... بهت بگم تمام سرخ کن مارک فیلیپس همه یکی هستن فقط ظاهرشون رو روز به روز تغییر میدن و ی ذره قرتی بازی توش در میارن و گرون میدن وگرنه سیستم کاریش همش یکیه ... فقط تفاوتشون تو میزان لیترش هست اگر در توانت هست ۴ لیتریش نخر ی سایز بزرگ تر داره اونو بخر .... این از این بریم سراغ پخت غذا... توش همه چیز میشه درست کرد از مرغ سرخ کنی، سوسیس سرخ کنی ,جوجه کباب درست کنی، سیب زمینی درست کنی، کیک درست کنی، تخمه توش بود بدی، نون توش گرم کنی ، ..... هر چی بگی توش میشه و خوشمزه میشه منکه عاشق سیب زمینیش هستم و جوجه کباب تو مواد بخوابون ی قاشق روغن زیتون هم برن از ی روز قبل بعد تو این بپز، واای محشره..... اول طبق تجربه خودمو اطرافیان بگم با چند قطره روغن میپزه اما بنظرم خیلی خشک میشه آبدار نیست من بجای چند قطره ی قاشق غذاخوری روغن میزنم بهتره... دوم اینکه وقتی میخوای هر چیزی سرخ کنی بهش روغن زدی ی دستکش یکبار مصرف بپوش خوب هم بزن که به همه جاش روغن بخوره این خیلی نکنه مهمی هست حتما حتما اینکارو کن وگرنه خوب نمیشه خیلی... و اینکه روغن ذرت یا کنجد یا زیتون که خوبه هم میتونی استفاده کنی.... و ی چیز دیگه حتما حتما فیلیپس بخر هر کی هر چیزی گفت تبلیغات کرد گوش نده ... من قصدم تبلیغات نیست چون تجربه کردم بهتون گفتم... اگر سوالی داشتید باز بپرس

عزیزم من الان زدم گوگل ترب و دی جی کالا انواع و اقسامش و اورد.لطفا اگ‌از تو خوبه عکسشو الان بذار خو ...

عزیزم همه اش یکیه ، فقط ظاهرشون فرق داره یکیش آنالوگ هست یکیش لمسی... یکیش دیجیتال... بخاطر این قرتی بازی ها قیمت هاشون فرق داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز