به نظرتون خوبه از الان برم دنبال رنگ و کوتاهی و هرچیزی مربوط به مو؟؟دیگه الان خیلیا روسری نمیندازن و به موها بیشتر از قبل میرسن.به آرایش و اینا علاقه ندارم.
میتونمم با مامانم خیاطی بزنیم و کنارشم پارچه بفروشیم
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره منم میرم ارایشگاه میبینم اون دوسه نفر برای رنگ مو چقدر سرپا میمونن و چقدررررر خسته میشن. ...
نمیشه اصلا من یکی تواناییشو ندارم همه کسایی ک کاررنگ میکنن داغونه بدنشون آمپول میزنن یسره توکمرشون .نوروبینم هرهفته میزدن وتقویتی بزور میکشیدن ازخودشون
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
که عروس راه بندازه، میکاپ و شینیون و اجاره میز ناخن و حق از تاتو، هاشور، کاشت مژه و.... از همکاراش میگیره، بصرفه.
وگرنه همکاراش سود زیادی ندارند.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من بعد از هر خیاطی کلی بدن درد دارم ولی همون پول کمم که میگیرم انرژی میگیرمو همه چی یادم میره الان ...
من لاینای دیگه رواخه دوس ندارم اصلا .ولی انگار کوتاهی وپاکسازی پوست فقط خوبه میکاپم درامدش زیاده ولی هزینه اموزشش هم خییلی زیاده واینکه دست بالای دستش هم زیاده
من بعد از هر خیاطی کلی بدن درد دارم ولی همون پول کمم که میگیرم انرژی میگیرمو همه چی یادم میره الان ...
خیاطی نشسته ای کارانجام میدی قربونت برم تو تاحالا ۹ یا۱۰ ساعت سرپا بودی؟
خیاطی نشسته ای کارانجام میدی قربونت برم تو تاحالا ۹ یا۱۰ ساعت سرپا بودی؟
حس میکنی روح ازبدنت جدامیشه .میومدم خونه دوش اب گرم میگرفتم بعد پاهامو بالامیگرفتم تازه حس میکردم خون داره میرسه ب مغزم
یعنی هرروز میرفتی انقد میشد؟؟ ولی هر کاری سختیا خودشو داره.بخاطر همین میگن برو دنبال علاقه تا خستگی ...
باید خودت تجربه کنی بفهمی چی میگم
درامد ارایشگری بنظرم برای مدیرسالن خوبه. که عروس راه بندازه، میکاپ و شینیون و اجاره میز ...
مدیرسالنم دردسرخودشوداره .یبار ی موروسوزوند ی رنگ کار اومدن دعواکردن خرخره مدیرو گرفتن گفتن شکایت وفلان ی رنگ کاردیگ بوداون
ای بابا حالا من چی چی کنم؟! من بدم از این اصلاح و ماتیک زدن و...میاد گفتم شاید رنگ بهتر باشه
منم مث تو بدم میاد ازبقیه لاینا
مدیرسالنم دردسرخودشوداره .یبار ی موروسوزوند ی رنگ کار اومدن دعواکردن خرخره مدیرو گرفتن گفتن شک ...
اونکهبله
هر شغلی دردسر خودشو داره.
از جهت درامد گفتم که احتمالا مدیر درامدش بالا باشه.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401