2777
2789
عنوان

خونریزی درهفته ۹

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 20 پست
چیزی هست بخورم لکه ها قطع شن

اب ولرم بعلاوه یه ق نشاسته گل 

حل کن بخور 

اینم عین پروژسترون هست

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
واژنم هم تیر میکشه امروز خیلی شده

عادیه عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون این ترشحات قهوه‌ای چیه .حالم خیلی بده نگرانم

خونریزی های پشت جفت یا هماتوم یا ساب ..هست 

همشونم هیچی نیستن به جنین فشار نمیارن 

جای اون امن هست 

البته ممکنه فشار عصبی یا فشار جسمی بهت اومده یکم کمرت شل شده .پیاده روی زیاد ممنوع 

زیاد نشین 

کارهات رو اروم اروم انجام بده 

یبوست نباشی ...روغن زیتون غذات بریز .

شیاف رو مقعدی بذار تا زمانی که لک داری بعدش واژینال 

مرسی مالکوم جان از دلگرمیت انشالله به آرزوت برسی

نترس میگذره 

من سه تا سقط داشتم 

دو تا بدون خون و لک یه دفعه شد و افتادن

یکی با خونریزی 

این اخری هم پسرم لک بینی از هفته دهم داشتم قهوه ای .که خانمها گفتن پسر لک بینی قهوه ای هم میاره 

امیدت به خدا باشه بسپر به خودش عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792