2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 50 پست
واس چی؟الان راضی ؟

الان فکر میکنم پشیمونم شوهرم ومادرشوهرم باهام خوب نبودن البته الانم مادرشوهرم نیش میزنه ولی شوهرم اخلاقش بهتره شده

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منممم میخوام  قربونش برم رفته سربازی تا مرد شه🤣😕

اخی بچه🥺

من باهاش قهرم دعاکن اشتی کنیم اینگد دلم تنگ شده برا زندگیم‌گفتناش🥲

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
اخی بچه🥺 من باهاش قهرم دعاکن اشتی کنیم اینگد دلم تنگ شده برا زندگیم‌گفتناش🥲

ایشالا آشتی میکنین 

چن ساله دوستین؟؟

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
ایشالا آشتی میکنین  چن ساله دوستین؟؟

میصی

دو سالع🥲

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
مهم شوهرت .زیادنروخونه مادرشوهرش که بهش فکرکنی

خونمون کناره همه بعضی وقتا بیدار میشم میبینم بالاسرم نشسته 

بعد درمونم بستس از رو دیوار میاد انگار مجبوره بعضی وقتا بخاطر کاراش خندم میگیره

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

ای جانم حالا مطمنی واقعا اونم دوست داره وهدفش بدنیست؟

مطمعن بودن ک اره تا الان خطا نرفته اما خب ادما تغییر میکنن دیه🥲ان شالله ک‌عشقم هیچ.وخ تغییر نکنه

کجااشناشدید

وای بزا برات تریف کنم بخندی 

من دوسال پیش ۱۶سالم‌بود بعد داداش مجازی داشتم😂😂با دلش مجازیه ع سیزده سالگی تجی داداش بودیم بد این داشم اینو معرفی کردو گفت پسر خوبسه وخی ۱۶سالم‌بو منم روش کزاش بودم لهنتییی😂بعد گفتم با کله قبول کنم ضایس گفتم نه داش فلان و ای چیزا بد ی شب ی شماره ناشناس بم پیم داد و رلم‌بود و تا ی ماه سعی داشت دلمو بدست بیاره اخر گفت میفهمی میخامت یا مال من میشی یا بزور مال خودم میکنمت 😂😍😍منم ک ت دلم‌کار خونه قند گفتم بزار ی دورو‌فک‌کنمبد دورو‌گفتم باشع 

موق ک‌من قبول کردم موق امتانا بود بعد ب ننم کفتم بعد امتان میرم‌خونه فرزانه رفیقم 😂😂با فرم مدرسه کله صب ساعت۹رفتم پیش رلم 

ت خیابونا راه می رفتیم بد کیفم روشونم بود گفتم نمیخای کیفمو بگیری یکم‌جنتلمن باش بدبخ گف خب من همی چن دیق پیش گفتم بد ب من گفتم ک‌چی حالا بگیر😂😂

باز یکم راه رفدیم گفم گشنمع ی چی بخر بخورم گف بیا بریم رستوران گفتم سوسول بازی نکنا وخه بپیچ راهتو بریم‌فلافلی😂🙂

هعی الان یازده ماههدوریم‌صورت ماهش ندیدم

شرمنده طولانی شد خیلی مشتاق شدم‌بگم

وای بزا برات تریف کنم بخندی  من دوسال پیش ۱۶سالم‌بود بعد داداش مجازی داشتم😂😂با دلش مجازیه ع ...

عزیزم می‌دونم چی میگی عشق یه چیز دیگس🥺♥️امیدوارم بهم برسین.براش مهم نبود قبلن داداش مجازی داشتی؟ واینکه خانوادتون میدونست؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چرا اینطوریه

samaneh7117 | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز