2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 435920 بازدید | 468 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خوب شد گفتی  تو هم مث اون‌یکی کاربر در حد بوس و بغلی دیگه استرس نداشته باش  بعد اگه فکر ...

اره واژینیموس

خودمم حس میکنم اونو دارم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
اره تازه من باردار نمیشدم یه شب اومد گفت بلد نیستید شوهرم خیلی بچه ننس گفت بریز داخل تا ۲ ساعت پاهام ...

سر جدت چرا طلاق نمیگیری

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
باور کن مادر و مادر بزرگ زن عمو منم تو اتاق موندن😂به صورت زنده فیلم دیدن

من دیگ بعد از دیدن این تاپیک هیچ وقت اون آدم سابق نمیشم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اره من تا ۳ ماه افسردگی گرفتم مادرشوهرم خیلی بی فرهنگه از یه هفته بعدش میگفت به جثه ت نمیخورد همچین ...

واااای واااای سم امشبم پیدا شد سمی شدم ای خدا 

چقددد بیفرهنگ بیشوعور بیشخصیت 

کاش شماره مادرشوهرتو بزاری تو سایت زنگش بزنیم فحشش بدیم😂

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
از خندت خودم یکبار دیگه به حرفم نگاه کردم و دارم قش میکنم 😂🤣 

وای انقد خندیدم خدایا منو ببخش 😂😂😂

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️