2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341245 بازدید | 468 پست
اره من تا ۳ ماه افسردگی گرفتم مادرشوهرم خیلی بی فرهنگه از یه هفته بعدش میگفت به جثه ت نمیخورد همچین ...

یا خدا اینا دیگ کین

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اره من تا ۳ ماه افسردگی گرفتم مادرشوهرم خیلی بی فرهنگه از یه هفته بعدش میگفت به جثه ت نمیخورد همچین ...

😕😕😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 

من دیگه حررررررفی نداااااااااارم 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا 😬

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بخدا من زیر پتو بود باز یکم شاید قابل تحمل بود اخه چجوری وایساده دیدههههههههه پسره چجوری روش شده اخه ...

فک کن فیلمو از نزدیک دید  

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
بخدا من زیر پتو بود باز یکم شاید قابل تحمل بود اخه چجوری وایساده دیدههههههههه پسره چجوری روش شده اخه ...

واقعااااااا خیلی عجیبه موندم باور کنم یا نه 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️
اخرش انجام میشه یا قبلش یا بعدش مشکله من اونه🤦‍♀️😂

زمان خاصی که نداره نمیشه تعیین کرد من شب اول عقدم بود 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .