2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341399 بازدید | 468 پست
خاک ب سرم اون حس شوهرت اون لحظه ارضا شدنـ لخت چیزشمارودیدن لعنت ب مادرشوهر گناهکارت لعنت خدا بهش ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن

اگر حوصله داری بشین کل تاپیک رو بخون

همش دروغ بود 

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناهش گردن خودشه  چون خیلی زشته خیلی خیلی خیلی حالا تو هیچ پرو بود ینی روش شد ش م ب ول پس ...

حیف آدم میگه مودب باشم 

چنین زنهایی مثل مادرشوهر است خانم خودشون همه کاری کردن ک ب زمین و زمان مشکوکن 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
چی متوجه نشدم منظورتون رو

منظورم اینه خانمهایی که مثل مادرشوهر کاربر آرمیتا هستن خودشون همه کار کردن در نتیجه ب زمین و زمان مشکوکن 

وگرنه کسی تا تو فیها خالدون کسی نمیره😂

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
واقعا وقتی دروغ میگید چی بهتون میرسه؟  اینطور کسایی مریضی روحی و جسمی دارن وقتی اون متن رو دی ...

کدوم متن؟🫤

اصلن چجوری این تاپیکو پیدا کردی من خودم یادم نمیاد اینو کی زدم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
من میگفتم نه قبل اینکه بیاد شوهرمم میگفت مرگ رضا ۵ دیقه س رسمه بزار ببینه بره نه پتو نبود یه پارچه س ...

چ افکار پوسیده ای عصر حجر هم اینطوری نبودی 

خصوصی ترین رابطه ادمو ب نمایش بزاری بخوره تو سرشون رسمشون عقب مونده ان

خدا صبرت بده دلم واااقعا سوخت چطور تحمل کردی

منکه شب اول مادرشوهرم اومده بود تو اتاق شوهر عوضیمم مثل وحشیا رفتار کرد

😱😱😱😱چرا اجازه دادی بیاد؟؟؟شوهر باید درک وشعور داشته باشع شوهرمن بعد یه ماه منو زن کرد چون دوست داشت باهاش راحت بشم بعد رابطه برقرارکنه حتی دستمالم به کسی نشون نداد با اینکه رسم داشتم گفت خودم ازپاکیع خانمم مطمعنم 🥰🥰

اره من تا ۳ ماه افسردگی گرفتم مادرشوهرم خیلی بی فرهنگه از یه هفته بعدش میگفت به جثه ت نمیخورد همچین ...

😂😂😂😂😂😂😂😂واااای بریام اوه دی کیه 

♥️ــــــNEVER GIVE UPــــــ♥️