2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341597 بازدید | 468 پست
واقعا هم ادم همینجور فکر میکنه😅😂

اولش فکر کردم از این ادم هایی هستند که مریض جنسی انذ  تو رابطه ازار میدین کتک میزنند فک کردم ایجوره بعد دیدم نه‌چقد مهربونه خاک برسرم چه فکرایی میکردم انکار نه انکار بنده خدا از صبح روزه بوده خخخخ

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من تا ۳ ماه افسردگی گرفتم مادرشوهرم خیلی بی فرهنگه از یه هفته بعدش میگفت به جثه ت نمیخورد همچین ...

فقط میتونم تف توذات بیشعورمادرشوهرت وشوهرت

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
عصبانی نشو،حرفاش دروغ بود 😐

خداروشکرواقعا که دروغ بود.ازوقتی خوندم اعصابم بهم ریخته که چقدر یه ادم میتونه بیشعورباشه

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
نه فوت شده

کاری به خانواده شوهرت ندارم ، ولی خودت بابت این کثافت کاری هایی که نشر میدی اینجا ، تا گلو گیری . تحربه کثافتی هم داشتید نگه دارید برا خودتون ، نه تو سایتی که پر از جوون و تازه عروس و بچه است. 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 
هر کسی جای شما بود همین فکرو میکرد والا😅😂

اینقد بدنش داغ بود انگازی تب ۴۲ درجه داره

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .