2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341740 بازدید | 468 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قشنگ......روزه بودین   چه ماهی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟    

عزیزم ماه رمضون نبود همینجوری عشقی گرفتیم  بعد موقع عقد باهام حرف میزد گفتم به شوخی حرف نزن نامحرمی باطل میشه روزم بعدبهم گفت مال من که باطل شده بس تو رو دیدزدم وبه اخر شب فکر کردم خخخ عمم پشت سرمون قشنگ شنید همشو هخخ اول من بله دادم بعد شوهرم همچی گفت بله دستش پشت کمرم بود گفت بله دستشو گذاشت دور کمرم بعدم جلو همه وای بابام پیشونیمو بوس کرد کثافت مگه میزاش بعدش افطار کنیم 

روز خواستگاری اخری که اومدن واسه قرار عقد اینامنم روزه بودم بعد افطاری مو‌بردم تو اتاقم که بخورم چون خاله وعمم بودند خونمون منم گفت ببرم تو اتاق که شوهرم اینا اومدن منم نخوردم رفتم تو حال پیش اونا بعد رفتیم حرف بزنیم من رو تخت نشسته بودم اون‌رو صندلی کنار میز بعد افطاری من رو میز بود وسط حرفاس دیدم قشنگ واسه خودش لقمه نون پنیر گرفت بعد که گذاش دهنش یهو گفت وای ببخشید حواسم نبود اصلا مال کی بود اینا خخخ

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
عزیزم ماه رمضون نبود همینجوری عشقی گرفتیم  بعد موقع عقد باهام حرف میزد گفتم به شوخی حرف نزن نام ...

بهرحال قشنگ بود حسش  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نگا وقتی میاد بغلت میکنه یا هرچی دیگ پسش نزن بذار راحت باشه یا. جلوشو نگیر کم کم یادمیگیری ک ه ...

وای  چقد خندیدم چاقو دستم بود بریدم دستمو خخخ

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
وای  چقد خندیدم چاقو دستم بود بریدم دستمو خخخ

😂❤عزیزی 

شوهرم شب خواستکاری همچین محو من شده بود جای چایی. قندون برداشت😂هنو همه میخندن بهش

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.
بهرحال قشنگ بود حسش    

خخخ نمیدونم چرا قبلش عبادت میکنیم بعد گل افشانی شب عقد روزه بودیم‌شب گل افشانی بعدش یه هفته کربلا بودیم تاریخ بارداریم دقیق مال تاریخ کربلاس خخخخ اول رفتیم کربلا بعد یه راس رفتیم خونه خودمون 

😂❤عزیزی  شوهرم شب خواستکاری همچین محو من شده بود جای چایی. قندون برداشت😂هنو همه میخندن بهش

خخخخ شوهرمنداز بس محو من بود افطاری منو خورد خخخخ

خخخخ شوهرمنداز بس محو من بود افطاری منو خورد خخخخ

اخی😂😂😂 کلا من نامزدی خنده داری داشتم یکمم راهمون دور بود شوهرمم اولین بار علشق شده بود و کلا اولین دختری بودم ک. اومده بود تو زندگیش خیلی سوتی میداد 😂

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.
 اخی😂😂😂 کلا من نامزدی خنده داری داشتم یکمم راهمون دور بود شوهرمم اولین بار علشق شده بود و کل ...

انسالله شاد سالم دررفاه وبا عشق باشین