2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341913 بازدید | 468 پست
ن هنوز عقد نکردیم

گلم خیلی شرمندم از موضوع تاپیکت منحرف شدیم.البته مقصر اون آدم مریضه،براش گزارش بزن،نذارین این موجودات اینجا بمونن🙏

ان شاالله که خوشبخت ترین باشی عزیزم.

اون ماجرا روهم برای شب عروسی نذارین هیچ اجباری نیست که همون شب اتفاق بیفته هروقت از لحاظ روحی هردو آماده بودین انجام بدین ی روز شد یا ی هفته اصلا ناراحت نباش🌷♥️

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن هنوز عقد نکردیم

خب قبل عقد که کسی لب اینا نمیکیره بدن همو نمیبینن من فکر کردم عقد کردین  من وشوهرم روز عقد روزه بودیم دوتامون بعد اخرشب ....

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
منکه شب اول مادرشوهرم اومده بود تو اتاق شوهر عوضیمم مثل وحشیا رفتار کرد 

😐هااااا

مادر شوهرت اونجا بود؟؟؟تا آخر؟؟؟؟۱

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

بابا چ مادرشوهری داری پرررررررو خب شوهرت اونجا چکاره بوده خودش تشخیص میداد واااااای من شوهرم میگه اگه در حین عملیات در خونمونم از جا بکنن درو باز نمیکنم چ شوهری داری از این ب بعد مراقب مادرش باش میخواد از همچیت سر در بیاره 

تلاش کن طلاش کن....
گلم خیلی شرمندم از موضوع تاپیکت منحرف شدیم.البته مقصر اون آدم مریضه،براش گزارش بزن،نذارین این موجودا ...

ن عزیزدلم دشمنت شرمنده این چ حرفیه

قربونت برم مرسی از راهنماییت♥️😘😘

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

و منی ک به شوهرم گفتم دستمال نشون بدیم( الکی گفتم ببینمئی.میگ آخه مادرم میگفت زیر فشار بودم دیگ شوهرم ک اینا گفت گفتم باشه ولی بهتر بود ک نشون بدیم)(تو باسن مبارکم عروسی بود ک اینا گفتا)

گفت این چرت و پرتا چیا مهم خودمم

شیرازی ام😅

وقتی پیشش نیستم همش میگم باید باهاش راحت باشم وقتی اومد اینکارو میکنم اونکارو میکنم اما حضوری انگار ...

خب بذار اون کارشو بکنه

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.