2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 341913 بازدید | 468 پست

واای یعنی سرکار بودیم ؟؟؟؟

چقد بیشوعورن این کاربرایی ک‌دروغ میگن مریضن واقعا بگو چی میره تو جیبت

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این داره دروغ میگه تاپیک هاشو ی سر بزن،نمیدونم چرا این آدمای مریض تعلیق نمیشن. این تاپیکش درم ...

خب این چ ربطی داره عزیزم

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.

ادم عجب حرفای میشنوه شاخ درمیاره🤭🤭🤭

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
وااااااااااای 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 یعنی فقط دارم تیکه تیکههههههههه ...

عرررر🤣🤣🤣

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

من دیگ بعد از دیدن این تاپیک هیچ وقت اون آدم سابق نمیشم

تاپیک هاشو ی سر بزن گلم,هرچیزیو باور نکنین،چندنمونشو گذاشتم ببین

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
دوستان این دوستمون دروغگون. هر چیزیو باور نکنین احتمال ۹۹درصد پسره، مادرشوهری که شب بیاد بالاسرش ر ...

عزیزم چرا منو ریپلای کردی،تا مرز سکته،رفتم،گفتم خدایا چی گفتم،چی شده،من کیم  

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
از الان درحد بوس و لب و گرفتن ..  پیش برید تا شب عقد راحت باشی شب عروسیم... نمنید چون ب ش ...

چنوقت پیش میخاس لب بگیره نزاشتم😑فک کن دیگه در اون حد خاک تو سرم 🤦‍♀️😑😂

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
بذار بریزه غنیمته لیزر لازم نیست بری 😂😂🤣

همون مجانی ریخت 😁

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....