dorsaaa__bano مدیر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 982 عنوان در چه حالید | مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 65 پست الآن دقیقاً چی میکنیدمن از بی حالی و خستگی لم دادم سر مبل آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔ 1401/12/09 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maariii7 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 21175 لعنت ب این وانمود کردن،چرا هیچکس حالیش نی آدمی ک حالش بده رو باید درک کرد،مگه خودشون همیشه سرمستن،،، ... دلم میخواد خودم و بزنم من خیلی ساده و احمقم... یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
dorsaaa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 982 خیلی خوبه😍😍😍آدم حالش خوب میشه میگم میشه بگی شما با اینا چیکار میکند عزیزم؟ آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
کچچچچچچیبانم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 351 هشتو نیم تماشا الان شروع شد گاهی زودتر هم شروع میشه باشه مرسی کوووووووووردم . کوردی کوردستانی ئه زیزم😍😍
یک_کاربر_قدیمی_هستم عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1545 چ جالب،دوره گذروندی؟ ن گلم کارم طراحیه تقویم و شکلات و برچسب مدرسه با عکس شخصی میزنم لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
یک_کاربر_قدیمی_هستم عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1545 میگم میشه بگی شما با اینا چیکار میکند عزیزم؟ برای مشتری هاست گلمشکلاته برای هدیه و مناسبت ها با عکس و متن دلخواه سفارش میدن لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰
dorsaaa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 982 برای مشتری هاست گلم شکلاته برای هدیه و مناسبت ها با عکس و متن دلخواه سفارش میدن آها خیلی خیلی خوبه❤️❤️❤️ آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔