2777
2789
عنوان

بچه ها برادرشوهرخواهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 79 پست

فقط بابات 😂

اصلا محلش نده حتی سلامشم نکن  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گاهی دامادمون بهم میخاد یچی بگه دست میزنه بم تازگیا اصلاخوشم نمیا

ددحالی ک خانواده ی راحتی نیسیم ک بیحجاب بگردیم پیش همو اینا....قشنگ مانتو شال همچی

ننیدونم چیکاکنممم

❤💜
فقط نظر بابات  سعی کن کلا نبینیش

خخخخ بهش میگم برام زبون درمیاره میگه ازش فیلم بگیره من بهش بگم یه باردیگه برای دخترم زبون دربیاری زنت رومیندازم به جونت خخخ چه راهکارهایی آخه میده

خخخخ بهش میگم برام زبون درمیاره میگه ازش فیلم بگیره من بهش بگم یه باردیگه برای دخترم زبون دربیاری زن ...

خوبه که پایست خدا حفظشون‌کنه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
خخخخ بهش میگم برام زبون درمیاره میگه ازش فیلم بگیره من بهش بگم یه باردیگه برای دخترم زبون دربیاری زن ...

دانلود این باباها😂

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
ی سوال واقن زبونشو درمیاره بیرون؟؟ 😐😐😐 کی واس نخ دادن زبونشو میده بیرون 

بخدادرمیاره هروقت میبینه منو میشینه روبروی من پریشب خونمون بودن جاشو عوض کرد نشست روبروی من زنش هم بود من پاشدم نگاش نکردم

بابات به سیب زمینی گفته زکی

اینطور.  نگو‌عزیزم کاش همه باباها اینطور بودن تا دخترشون اتفاقی ازین قبیل افتاد راحت بیان کنه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
فقط بابات 😂 اصلا محلش نده حتی سلامشم نکن  

من سلام بهش نمیدم بابام میگه چرابهش سلام نمیدی میخوای دیگه به مامحل نذاری قطع رابطه کنه میگم چون بیشعوروهیزه میگه بهش اخم کن خیلی ریلکسه میگه منم برای زنش زبون درمیارم تلافی شه خخخخخ

ی سوال واقن زبونشو درمیاره بیرون؟؟ 😐😐😐 کی واس نخ دادن زبونشو میده بیرون 

وای خدا خندم گرفت یه لحظه تصورش کردم 😂😂😂😂

نوه من پیش‌دبستانیه دوستش هی زبون در میاره اینم بهش گفته بود رشد زبونت زیاده ؟که تو دهنت جاش نمیشه 😂 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔