هروقت منو میبینه برام زبون درمیاره به بهونه های مختلف دستش وبه دستم میزنه روبروی من میشینه زنش کنارمه ولی اینکارارومیکنه ۲۷سالمه مجرد هستم خواهرم ازمن کوچیکتره ولی یک سال ونیم عقدکرده خواهرم میگه جاریش منو برای داداشش میخواسته داداشش ازمن یه سال کوچیکتره من خیلی از مهمونی هارو نمیرم که برادر شوهرشونبینم من جاریش کم محلی میکنم بخاطر یه سری ازرفتارهاش که نمیپسندم بخدابچه ها زنش بغل دستم نشسته نخ میده من اصلانگاش نمیکنم نمیترسه؟زنش بفهمه من فکرکنم زنش میدونه به بابام گفتم گفت شاید داره امتحانت میکنه ببینه پامیدی یانه نطرشماچیه؟
خخخخ بهش میگم برام زبون درمیاره میگه ازش فیلم بگیره من بهش بگم یه باردیگه برای دخترم زبون دربیاری زن ...
خوبه که پایست خدا حفظشونکنه
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
اینطور. نگوعزیزم کاش همه باباها اینطور بودن تا دخترشون اتفاقی ازین قبیل افتاد راحت بیان کنه
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀