2821
2789
عنوان

ریزش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3535 بازدید | 108 پست
خیلیا توهمین سایت دیدم چندر غاز پس اندازشون طلا ۲۸۰۰ خریدن یا ۳ تومنی خوب ضرر میکنن طلا ۱ تومنی &nbs ...

بازم خودت میدونی گلم امیدوارم سود کنی اگه قصد فروش داری بهتره بری طلافروشی اونجا بهتر راهنمایت میکنم تااینجا

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
زیر ۱تومن چیه دیگه الان طلا ۴ساله بالای ۱ تومنه منظور از ریزش تا قیمت ۲ یا ۲۲۰۰ هست ضمنا طلا تا ۱ ...

یعنی تو دوسال 1تومن میخواد گرون بشه ولا الان تا 3تومن رفته 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان سرمایه گذاری کوتاه مدت روی طلا شانسیه هیچکس نمیدونه یکساعت دیگه چ اتفاقی میفته چون قیمت طلا جهانیه حتی خود اتحادیه هم نمیدونه پس ازکسی نپرسید چون مطمئنا شانسی جواب میده اما سرمایه گذاری بلند مدت رو طلا خوبه و خیالتون راحته ارزش پولتون پایین نمیاد .و اگرم میخاید سرمایه گذاری بلند مدت بکنید وزن طلاتونو در نظر بگیرید نه قیمتشو

دوسال بود از ۱۱۵۰ شد ۱۳۰۰  الان دوماه بازار ترکیده

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 
دوستان سرمایه گذاری کوتاه مدت روی طلا شانسیه هیچکس نمیدونه یکساعت دیگه چ اتفاقی میفته چون قیمت طلا ج ...

یعنی چی وزن طلا در نظر بگیرم طلا دست دو منظورت

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 
2780

خب امروز اگه بفروشی قطعا ضرر میکنی ولی ممکنه دوروز دیگه یدفعه بره بالا ممکنه از اینم بیاد پایینتر ولی اینو مطمئن باشید اگر پایینم بیادمقطعیه یه مدت صبر کنید باز میره بالا تجربه اینو گفته هیچوقت طلا برای یه مدت طولانی پایین نیومده اگر احتیاجی ندارین حالا که دیگه ضرر میکنین نگه دارین واسه بلند مدت حداقل یه سال دیگ

نگفتم دقیقا سال ۱۴۰۳

گفتم تا اون سال 

ممکنه خیلی زودتر بشع

الان قرار نبود تا ۳ بره بالا نهایتش ۲۵۰۰ بود

ولی دست بردن تو بازار جیب ملتو خالی کردن

بازم روندش مشخص نیست هنوز

پزشک عمومی

دوسال بود از ۱۱۵۰ شد ۱۳۰۰  الان دوماه بازار ترکیده

درسته دوماه اما دیگه نمیتونن جلوشم بگیرن گلم هرروز گرونتر میشه