2789
همسرتون یعنی از اول با عشق اومد جلو الان عوض شده؟ کاش از یه مشاور کمک بگیرید حتما کمکتون میکنه بهتر ...

نه ازدواجمون سنتی بود از همون ابتدا من متوجه شدم باب میلش نیستم متأسفانه ادامه دادم متوجه شدم دوستم نداره از ترس آبرو موندم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تاپیکای قبلیتو خوندم دوست عزیزم🌹💔حتما پیش مشاوره برید تا ریشه یابی کنه علتو

تاپیک مانکن های زیبا    💜                                            زیرگروه بنفش💜تاريخ شروع رژیم:۱۷/۹/۱۴۰۱ وزن شروع84         هدف اول۷9🔒 هدف دوم ۷۴🔒هدف سوم۶9🔒هدف چهارم۶6🔒 هدف آخر۶3💪۹/۲۰=>۸۳.۲🧡                  ❤️۹/۲۷=>۸۱/۳۰۰.❤️                ۹/۳۰=>۸۰/۹💜  💚۱۰/۱۲=>۸۰💚   💛۱۰/۱۹=>۷۹💛
نه ازدواجمون سنتی بود از همون ابتدا من متوجه شدم باب میلش نیستم متأسفانه ادامه دادم متوجه شدم دوستم ...

شاید کلا اینجوری محبت کردن بلد نیست 

یه سری روانشناس تو بیمارستان های دولتی هستن حتما برید خیلیم کارشون خوبه چون استخدام علوم پزشکین و هزینه اشون هم خیلی ارزونه حتما برید واقعا بهتون کمک میشه

شاید کلا اینجوری محبت کردن بلد نیست  یه سری روانشناس تو بیمارستان های دولتی هستن حتما برید خیل ...

ذهنم از طرف پسرمم آشفته س واقعا قبلاها رفتم ولی خیری ندیدم کمکم نکردن تا میومدن توضیح بدن میگفتن وقت تموم شد