2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی هر خورشتی توی زودپز بو میده.تازه خوشمزه هم نیست. من دست خودم نیست حتی جایی هم بریم مهمونی میفهم ...

بو زود پز؟زود پز چه فرقی با قابلمه میکنه؟

زود پز رو میشه شست

حتی فکر آشپزی بدون زود پز برام عذاب آوره😐

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من از مزه قرمه زودپزی متنفرم مزه گند میدقورمه باید ۵ ۶ ساعت بپزه خوب جا بیفته🤗🤗

منم فکر اینکه قرمه سبزی که تو زود پز نپخته رو بخورم برام عذاب آوره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

منم بچم همش بیداره ،شوهرم 12 برمیگرده از سرکار غذا میخواد،دیوونه شدم هلاک 10 دقیقه خوابم ،،،،،تا چند ...

عزیزم بعد ناهار بخواب

هر وقت بچه خواب بود شده نیم ساعت شما هم بخواب که همیشه سرحال و باحوصله باشی

من خوابم کم بشه خیلی بداخلاق میشم😁

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
چون از زود پز میترسیم😐

چرا؟

اصلا غذا  فقط با قابلمه جا افتاده میشه اونم تایم طولانی و با شعله کم .زود پز علمی تر هست چون با تایم کم غذا پخته میشه مواد غذایی ارزش غذایی شون بیشتر حفظ میشه ولی جا افتاده نمیشه. 

چرا؟

میترسم بترکه

مامانمم خیلی میترسید از زود پز 

بچه بودم بهم میگفت هیچوقت نزدیک نشو منفجر میشه منم از بچگی وحشت دارم...

زودپز خودم مارک دسینی هست یه بار توش غذا گذاشتم چند دیقه بار صدای صوت بلند درمیاورد بدتر از زودپز های قدیمی 😐😐😐برداشتم نصفه نیمه غذا رو خالی کردم توی قابلمه🤣

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

منم همین الان درست کردم🤭😋تا ناهار اماده میشه دیگه 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
میترسم بترکه مامانمم خیلی میترسید از زود پز  بچه بودم بهم میگفت هیچوقت نزدیک نشو منفجر میشه م ...

خب اون زودپز قدیمی ها بود که میترکیدن😂😂

الان زود پز ها استاندارد هستن ۳ تا سوپاپ دارن وقتی میزاری رو گاز به نوبت پر میشن و بعد که برمیداری به نوبت هوا ازشون خارج میشه و خطری ندارن

بو زود پز؟زود پز چه فرقی با قابلمه میکنه؟ زود پز رو میشه شست حتی فکر آشپزی بدون زود پز برام عذاب آ ...

ما گوشتای خورشتارو یا لوبیای قرمه رو قبلش مامانم تو زودپز میپزه یه یک ساعتی ولی خود خورشت رو توی قابلمه بار میذاره بعد گوشت یا لوبیا رو اضافه میکنه. اضافه لوبیاهام فریزر میکنه واسه تقریبا یک ماه اینده که دیگه لوبیاشو نخواد هی هربار بپزه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ