2777
2789
بله برون هستا. اینا برای عقده. استارتر نری اینهارو بخری ها. یه نشون میارن ، پارچه ی چادر سفید و روسر ...

والا برا بله برون اجیم و دوستم اوردن 

عقد خریداش جداعه 

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...
بله برون هستا. اینا برای عقده. استارتر نری اینهارو بخری ها. یه نشون میارن ، پارچه ی چادر سفید و روسر ...

ما خریدمون فقط یک باره. رفتیم انگشتر نشون و حلقه و سرویس و چمدون و... رو خریدیم.

استارتر خرید عقد و عروسیتون جداس؟ کجایی هستی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما کله قندم دیگ‌ نمیخریم‌میگیم قدیمیه شال و پارچه و انگشتر همین

نه ما میخریم میزنن میشکونن انعام میگیرن فک کنم

یه سری سنتا قشنگن

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
نه ما میخریم میزنن میشکونن انعام میگیرن فک کنم یه سری سنتا قشنگن

ما اخه رسمشو نداریم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ما خریدمون فقط یک باره. رفتیم انگشتر نشون و حلقه و سرویس و چمدون و... رو خریدیم. استارتر خرید عق ...

عزیزم شیرازی هستم

اره جدا هست

فعلا میخوان برام نشون بیارن 

نامزدم گفته خودت همه رو بخر 

چون خودش کارش اینجا نیست

حالا نمیدونم چی بخرم!! 

میگم زیادی نخرم زشت باشه یه وقت جلو خانوادش البته اوناهم حرفی ندارن 

میگم دختری که همه ی اینا رو داره وفق طلا و ماشین دوس داره!  چی ؟

اون دختر از همون اول حالی میکنه شوهر رو برا طلا و ماشین میخواد 

پسره و خانوادش هم تو این شرایط اقتصادی الفراررررذ

ما اخه رسمشو نداریم 

اهان نه ما رسم داریم تو مردونه اینکارو میکنن کلی کیف میکنن بعد مراسم اقایون که تعریف میکنن چون جشنشو جدا میگیریم مردونه زنونه رو

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
عزیزم شیرازی هستم اره جدا هست فعلا میخوان برام نشون بیارن  نامزدم گفته خودت همه رو بخر  ...

طبق رسمتون بخر غیر ازون ضایعس

عزیزم شیرازی هستم اره جدا هست فعلا میخوان برام نشون بیارن  نامزدم گفته خودت همه رو بخر  ...

بله برون خرید نداره؛ میان به عروس کادو میدن. یعنی خودشون باید بخرن.

انگشتر و دسته گل و قرآن و یه پارچه یا لباس مجلسی با ست دفتر بله برون، پارچه قندساب و قند کوچیک اصلیاشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ما خریدمون فقط یک باره. رفتیم انگشتر نشون و حلقه و سرویس و چمدون و... رو خریدیم. استارتر خرید عق ...

برای ما جداهست. خرید بله برون و نامزدی جدا. عقد و عروسی جدا

سلام😊