ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ما کله قندم دیگ نمیخریممیگیم قدیمیه شال و پارچه و انگشتر همین
نه ما میخریم میزنن میشکونن انعام میگیرن فک کنم
یه سری سنتا قشنگن
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
نه ما میخریم میزنن میشکونن انعام میگیرن فک کنم یه سری سنتا قشنگن
ما اخه رسمشو نداریم
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اهان نه ما رسم داریم تو مردونه اینکارو میکنن کلی کیف میکنن بعد مراسم اقایون که تعریف میکنن چون جشنشو جدا میگیریم مردونه زنونه رو
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
عزیزم شیرازی هستم اره جدا هست فعلا میخوان برام نشون بیارن نامزدم گفته خودت همه رو بخر ...
طبق رسمتون بخر غیر ازون ضایعس