2777
2789

ببینم کی بیشترین لایک میگیره کدوم کاربر 

حرف من 

خدا بزرگه ناامید نباش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا شکرت 💕🍃

💜                                                                                                                                                                                                                                           

خدا همیشه به موقع میرسه

به مو میرسه ولی پاره نمیشه..‌

من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من

تو نیک نبینی و به من بد نرسد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

به مو میرسه پاره نمیشه . نعوذ بالله خدا که نمرده بعضیامون اینقدر ناامیدیم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اون روزی بودا که دیگه بخاطر زخم زانومون گریه نکردیم بزرگ شدیم نه؟ 

اما خوب ما هنوزم میتونیم برای زخم زانو گریه کنیم هنوزم میتونیم آنه شرلی ببینیم هنوزم بابا اسفنجی دوست خوب ما هست فکر نکنید بزرگ شدید ما تا 120 سالگی ام هنوز بچه ایم 

خدا دلتو غرق ارامش کنه طوری که هزار تا مشکلم داشته باشی مطمعن باشی بازم حل میشه و غم به دلت راه ندی و به تلاشت بی استرس ادامه بدی 

(رویای زندگیم)

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خوشبختی ادمها تو پول داشتن نیس ،همین که کنار عزیزانت یه فنجون چایی بخوری و گپ بزنی اوج خوشبختیه.

چی میشه اون چایی رو در حالی که حساب بانکیت داره از پول منفجر میشه با عزیزانت بخوری؟ 😎