2821
2789
عنوان

🙂💔 ولم کرد

499 بازدید | 17 پست

بچها گفت سنمون کمه بدبختت میکنم ولم کرد چند روزه ولی هنوز دارم براش گریه میکنم  گفت مجازی هیچ سودی ندارع

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم بود ولم کرد بعد تو مجازی عاشق شدی؟عزیزم 

🥺💔 هعی خدا نمیدونی چند روز از خونه میزنم بیرون گریه میکنم ولی امروز واقعا دلم گرفت

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

منم پارسال بهمن ماه یه رابطه سمی که مجازی بود رو تموم کردم 

البته اون گفت تموم کنیم چون داشتیم همو اذیت میکردیم 

تا 5/6ماه حالم خیلی بد بود اما الان که این همه وقت گذشته میگم خداروشکر ادامه ندادم و اینکه اون حسی که بهش داشتم فهمیدم که عشق و علاقه و دوست داشتن نبوده یه وابستگی بود که با گذر زمان از بین رفت 

حق داری حالت بد باشه اما خب نزار این حال بدت ادامه پیدا کنه و جمع و جورش کن 

چندسالته ؟

کاربر barبی هستم . متاسفانه بی دلیل تعلیق شدم خیلی از کاربرا میشناسنم .دوباره پرقدرت برگشتم     
منم پارسال بهمن ماه یه رابطه سمی که مجازی بود رو تموم کردم  البته اون گفت تموم کنیم چون داشتیم ...

۱۵_۱۶

سالمه الان تقریبا یک هفته بیشتر میزنم خونه بیرون تا دیر. وقت گریه میکنم 🥺😭

۱۵_۱۶ سالمه الان تقریبا یک هفته بیشتر میزنم خونه بیرون تا دیر. وقت گریه میکنم 🥺😭

تموم گریه هات رو بکن اما نزار ادامه پیدا کنه این حالت 

قوی تر از قبل برو سراغ درسات و واسه اینده قشنگت بجنگ 

کاربر barبی هستم . متاسفانه بی دلیل تعلیق شدم خیلی از کاربرا میشناسنم .دوباره پرقدرت برگشتم     
تموم گریه هات رو بکن اما نزار ادامه پیدا کنه این حالت  قوی تر از قبل برو سراغ درسات و واسه این ...

شبا هم قرص خواب میخورم میخوابم احساس میکنم دیگه نمیتونم زندگی کنم افسرده شدم

شبا هم قرص خواب میخورم میخوابم احساس میکنم دیگه نمیتونم زندگی کنم افسرده شدم

میگذره 

من شبی که کات کردیم چندتا ارامبخش خوردم انقدر که ضربان قلبم بالا بود ...

فرداشم ولن بود رفتم بیرون اهنگ گوش میدادم و به کسایی که دونفری اومده بودن بیرون لبخند میزدم

ما جوری شد که اون بیچاره قلبش درد گرفت خودم بعد کاتمون براش نوبت دکتر گرفتم مجبورش کردم بره دکتر 

خوب بود گذشت اون روزا :)

مییشه بپرسم چرا کات کردید؟؟ و کی اول کات کرد؟؟ الان با همید؟ کدوم یکی عاشق تر بود؟

چون از هم دور بودیم 

و اینکه خیلی اعصاب همو خورد میکردیم 

اول اون گفت کات کنیم 

نه جانم ما بیشتر از یکساله با هم حرف نزدیم

میدونی به این نتیجه رسیدم که عاشقش نبودم فقط یه وابستگی بود که با گذرزمان از بین رفت 

2790
2823
2791
2779
2792