2777
2789
عنوان

بچه درشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 34 پست
من دوتا دکتر رفتم جفتشون از درشت بودن بچه تعجب میکردن، انقد گفتن من فکر میکردم بچه ۴، ۵ کیلو بشه، پس ...

خب منم دکترم با یه حالت تعجبی گفت که من خودم گفتم حتما غولی‌ چیزی هست

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخب دیگه بچه ژنش به پدرو مادر میره.مشکلی نیست

میتونی تنگی نفسمم از قدش باشه؟ 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
فقط به پاها بچه دست زد گفت رشدش خوب بوده نمیدونم از نظر قد گفت یا چی 

خب شکرخدا که رشدش خوب بوده. الان که مشخص نیس بچه درشته یا نه. هفته های آخر مشخص میشه، من ۳۶هفته وزن پسرم۳کیلو و۱۲۰گرم بود. خودم فهمیدم درشته. سزارین کردم ۳۹هفته۴کیلو بود ماشالله

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خب شکرخدا که رشدش خوب بوده. الان که مشخص نیس بچه درشته یا نه. هفته های آخر مشخص میشه، من ۳۶هفته وزن ...

اختیاری سزارین کردین؟

خب منم دکترم با یه حالت تعجبی گفت که من خودم گفتم حتما غولی‌ چیزی هست

برای من که خیلی عجیب بود برام، هردفعه میرفتم سونو میگفت ماشاللا چقد درشته، بعد یه دکتر دیگه رفتم اونم گفت میخوای رستم به دنیا بیاری چقدر درشته، به دنیا که اومد دیدم زیادم روی حرف دکترا نمیشه حساب باز کرد

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى

[QUOTE=276869251]میتونی تنگی نفسمم از قدش 

چون جنین هنوز وارد کانال زایمان نشده و به اصطلاح بالا قرار داره به قفسه سینه مادر فشار وارد میشه که باعث تنگی نفس میشه کم کم بر طرف میشه

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

نه عزیزم نمی تونه الان وزن زیاد رو تشخیص بده عمده وزنگیری مال ماه آخر هست

چرا دکتر با تجربه میتونه دکتر من تو هفته 28 این حرفو زد از روی شکمم گفت بچت خیلی درشته به دنیا اومدنی هم تپل بود 

چرا دکتر با تجربه میتونه دکتر من تو هفته 28 این حرفو زد از روی شکمم گفت بچت خیلی درشته به دنیا اومدن ...

منم دکتره سنش زیاد بود یعنی هم دست زد گفت پاهاشه گفت ماشالا رشدش 

سونو نگرفت قراره سی هفته سونو‌برم  برام عجیبه که من اصلا مولتی ویتامین مصرف نکردم و خوراکمم زی ...

با اندازع شکم نمیشه درشتی بچه رو گفت ها عزیزم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
با اندازع شکم نمیشه درشتی بچه رو گفت ها عزیزم

اندازه شکمم که کوچیکه باورش نمیشد ۲۶هفته باشم خود بچه رو دست زد 

خواهرزاده من تا چهار پنج ماه اول انقد بالا میاورد که معدش خونریزی کرد خون بالا میاورد 

چند بار خونریزی شدید کرد گفتن سقط میشه ولی نشد

غذا هم تا ۶ ماهگی نمیتونست بخوره بعدش اشتاهاش خوب شد دوتا بشقاب برنجو یه وعده میخورد خودش میگف مثه اسب میخورم

بچش نزدیک ۵کیلو بود دکتر گفت سزارین نوبت داد رفت سزارین کرد

اندازه شکمم که کوچیکه باورش نمیشد ۲۶هفته باشم خود بچه رو دست زد 

والله چه بدونم خود سنو هم میبینی درست نمیگه با دست چطوری میشع متوجه شد ماما بودن یا دکتر متخصص ؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍