2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دوبار سوار غدیر شدم. یکبار از شیراز به تهران. یکبار هم از مشهد به تهران. تمیز بودن. غذاش هم خوب بود. عصرونه اش هم پروپیمون بود. مانیتورش هم فیلم ایرانی و خارجی و کلی موسیقی داشت. از شیراز به تهران کوپه اش بزرگتر بود. من راضی بودم.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

[QUOTE=276887963]من دوبار سوار غدیر شدم. یکبار از شیراز به تهران. یکبار هم از مشهد به تهران. تمیز بودن. غذاش هم خوب ب ...[/QUOTE  چیا دادن پذیرایی خواستم ببینم اگه خوب باشه هم رفت بگیرم هم برگشت فیلم هارو خودتون انتخاب میکردید؟؟من از گوگل دیدم عکسش اینه و ایتکه ببخشید نفری چند بود

من دوبار سوار غدیر شدم. یکبار از شیراز به تهران. یکبار هم از مشهد به تهران. تمیز بودن. غذاش هم خوب ب ...

چیا دادن پذیرایی خواستم ببینم اگه خوب باشه هم رفت بگیرم هم برگشت فیلم هارو خودتون انتخاب میکردید؟؟من از گوگل دیدم عکسش اینه و ایتکه ببخشید نفری چند بود

چیا دادن پذیرایی خواستم ببینم اگه خوب باشه هم رفت بگیرم هم برگشت فیلم هارو خودتون انتخاب میکردید؟؟من ...

آره همینه. پرده هاش و اینا آبیه. البته قطار شیراز به تهران نوتر بود. موس بهمون دادن خودمون فیلمهاشو انتخاب میکردیم. فرداش قبل رسیدن به تهران اومدن موس رو گرفتن. پذیرایی هم آبمیوه و آب معدنی و مغز بادام زمینی و دومدل کیک بود. قند و چای کیسه ای و لیوان یکبار مصرف هم بود. ما هردوبار کوپه دربست گرفتیم. گمونم حول و حوش یه تومن واسه یه کوپه دربست میشد. 

آره همینه. پرده هاش و اینا آبیه. البته قطار شیراز به تهران نوتر بود. موس بهمون دادن خودمون فیلمهاشو ...

میوه دادن ؟؟وی ای پی بود یا معمولی من وی ای پی رودیدم  340000ولی معمولیه300000بود تو این حولا بود

نوتر؟؟ از چه نظر تفاوت داشتن قطارها

صندلی هاش و پرده هاش تمیزتر بود. کوپه اش جادارتر بود. کلهم قطار شیراز به تهران ترتمیرتر بود. اونم غدیر بود. 

میوه دادن ؟؟وی ای پی بود یا معمولی من وی ای پی رودیدم  340000ولی معمولیه300000بود تو این حولا ب ...

والا من نورالرضا هم سوار شدم اونم میوه نمیداد. غدیر که پایین تر از نور هست. وی ای پی و معمولی رو نمیدونم چون شوهرم بلیط گرفت. 

والا من نورالرضا هم سوار شدم اونم میوه نمیداد. غدیر که پایین تر از نور هست. وی ای پی و معمولی رو نمی ...

ممنون اره میدونم بعضی از نور ها نمیدن من حالا میخواستم ببینم پذیراییش مثه عکسه از یکی پرسیدم گف اینا برا وی ای پیه حالا نمیدونم