2777
2789

کشش دائمی یک روح نسبت به روح دیگر

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       

عشق چیز عجیبیه و

دوست داشتن خیلی عجیبه.اخلاق و رفتارت شبیه طرف می شه، قیافه‌ت شبیهش می شه، بوی اون آدمو می‌گیری، علایقت علایق اون آدم می شه، اهدافش می شه اهدافت، و تمام تو می شه اون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عشق چیز عجیبیه و دوست داشتن خیلی عجیبه.اخلاق و رفتارت شبیه طرف می شه، قیافه‌ت شبیهش می شه، بوی اون ...

بنظرم اول باید یکیو خوب بشناسی تا عاشقش شی ولی اینکه یکیو نشناسی ولی حس کشش نسبت بهش داشته باشی این چیه!

بنظرم اول باید یکیو خوب بشناسی تا عاشقش شی ولی اینکه یکیو نشناسی ولی حس کشش نسبت بهش داشته باشی این ...

آدم‌های زیادی ممکنه برات گل بیارن،
ولی یه روزی با یه نفر آشنا می‌شی که اسم گل مورد علاقه‌ات رو میدونه،
اسم آهنگ مورد علاقه‌ات رو بلده، اسم شیرینی مورد علاقه‌ات رو می‌دونه.
اون‌وقت حتی اگر انقدر فقیر باشه که نتونه این چیزا رو برات فراهم کنه،
اصلا اهمیتی برات نداره،
چون برعکس بقیه واست وقت گذاشته تا این چیزا رو بفهمه.
فقط همچین آدمیه که ‌می‌تونه قلبتو به دست بیاره...و دلت میریزه براش

بنظرم اول باید یکیو خوب بشناسی تا عاشقش شی ولی اینکه یکیو نشناسی ولی حس کشش نسبت بهش داشته باشی این ...

لزوما عشق با شناخت نمیاد

گاهی شناخت با عشق میاد

حس جواد خیابانی گرفتم

آدم‌های زیادی ممکنه برات گل بیارن، ولی یه روزی با یه نفر آشنا می‌شی که اسم گل مورد علاقه‌ات رو میدون ...

واقعی از این جور آدما هست ؟، من هنوز مجردم چون هنوز عشق رو پیدا نکردم و توکل کردم به خدا که خدا خودش بهم بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز