بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این همه ادم تو پارک ها یا هرجایه شهر کارتن خابن شما غصه اونا رو نمیخورین غصه این توله شیر رو میخورین ...
این درحال انقراضه اما از آدمها هرچی کم بشه چیزی نمیشه
کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
چرا یبوست مزمن دوتای قبلی رو همون اول کشته این طفلکم همش مریضه یبوست داره
چی بگم
جز اینکه ایشالا خدا خودش کاری کنه
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
این درحال انقراضه اما از آدمها هرچی کم بشه چیزی نمیشه
درسته ولی خبر داری یه آدم که مریض روانی هست رو نجات بدی چند نفر از اطزافیانش رو نجات میدی
اینکه اگه کسی قصد ترک اعتیادش رو داره کمکش کنی یا اینکه کسی افسرده گی داره پول دکتر نداره بهش بدی بره روانشناس چقدر بارارزشتر از این
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»