2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اندومتریوز تخمدان دارم طبیعی که باردار نشدم دوبار ivf کردم دفعه اول منفی شد دفعه دوم که دوسال بعد ...

داخل پروسه ivf

چه جوری اندومتریوز رو کنترل کردید؟؟درمان خاصی دلشت

اخه خودم هم آی وی اف هستم 

گل ابن ای وی اف ک میگین چیه چجوریه بعد چ مدتی از درمان شیمیایی رفتین واسه ای وی اف؟من یکسالو نیمه اق ...

ای وی اف

همون انتقال جنین و.. هستش

اول با دادن دارو،تخمدان رو تحریک میکنن تا تعداد فولیکپل ها زیاد بشن

بعد یه روز میری عمل میشی پانکچر (تخمک کشی میشی)

بعد همون روز اسپرم همسرت رو میگیرن و داخل ازمایشگاه جنین تشکیل میشه

بعد  مرحله بعد انتقال هستش که شرایط  رحم رو ارزیابی میکنن با دارو یا بدون دارو ضخامت رحم و ... رو نرمال میکنن تا  پذیرش جنین  رو داشته باشه 

داخل پروسه ivf چه جوری اندومتریوز رو کنترل کردید؟؟درمان خاصی دلشت اخه خودم هم آی وی اف هستم 

دکتر گفت تا ۲بار ای وی اف با وجود اندومتریوز انجام میدیم اگه منفی شد تعداد جنینای فریزی رو زیاد میکنیم بعد عملت میکنیم چند ماه بعد هم دوباره انتقال

کسایی که پلی کیستیک دارن خیلی راحت باردار میشن زمان بده اصلا هم بهش فکر نکن استرس نداشته باش اگه نشد ...

هزینش چقده؟ 

برام دعا کن استرس ک خیلی دارم 

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
ای وی اف همون انتقال جنین و.. هستش اول با دادن دارو،تخمدان رو تحریک میکنن تا تعداد فولیکپل ها زیاد ...

ممنون عزیزم 

هزینش چقدا میشه؟

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
عزیزم بیمه تکمیلی قبول میکنن؟

من موسسه مهر تو رشت میرفتم آره قبول میکردن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
داخل پروسه ivf چه جوری اندومتریوز رو کنترل کردید؟؟درمان خاصی دلشت اخه خودم هم آی وی اف هستم 

نه کاری نکردم فک کنم بخاطر اینکه اندازش کوچیک بود ،یادم نیس اندازه شو ،ولی وقتی پرسیدم میشه با عمل برداشتش گفتن که باعث کم شدن ذخیره تخمدان میشه واس همین انجام نمیدن این عملو معمولا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
سلام عزیزم من داشتم، با اصلاح سبک تقریبا از بین رفته شکر و کاکائو رو کلا از زندگیت حذف کن

عزیزم مال شما چند سانت بود طی چند ماه رفت ؟؟

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨