اییییی جدی میگی؟؟ شما داشتی؟ من شنیدم درمان قطعی ندارع؟ فقط با دارو میتونن کنترلش کنن تا حدودی ...
اره با دارو فقط کنترلش میکنن وگرنه از بین نمیره عمل هم بکنن بستگی به بدنت داره برای بعضیا برای همیشه از بین میره ولی برای بعضیا بدن دوباره میسازه بله من خودم کیست اندومتریوز دارم چند تا دکتر گفتن اول باید باردار بشی خوب نیست عملت کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اندومتریوز تخمدان دارم طبیعی که باردار نشدم دوبار ivf کردم دفعه اول منفی شد دفعه دوم که دوسال بعدش بود مثبت شد،من وقتموبا درمان گیاهی و سنتی هدر دادم از همون اول باس میرفتم ivf
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ربطی به ضخامت نداره فکر کنم میتونه در بدن پخش بشه و حتی مثانه و روده ها رو درکیر کنه
عزیزم یکی از دوستام میگفت چندتا دکتر رفتم فرقی نکردم فقط اذیتم کردن
بعد میگف دکترو ول کردم با تغیر سبک و طب سنتی توسنتم ۸۰ درصد بیماریو درمان کنم
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
بعدم عزیزم با این چیزا که نیست خدا چیزیو بخواد بهت بده حتی اگه غیر ممکن باشه خودش همه چیزو جور میکنه من خیلیا رو دیدم دکترا بهشون گفتن تو حتی با کاشت هم نمی تونی بچه داشته باشی ولی طبیعی باردار شدن
من اندومتریوز تخمدان دارم طبیعی که باردار نشدم دوبار ivf کردم دفعه اول منفی شد دفعه دوم که دوسال بعد ...
گل ابن ای وی اف ک میگین چیه چجوریه بعد چ مدتی از درمان شیمیایی رفتین واسه ای وی اف؟من یکسالو نیمه اقدامم ۷ماه زیر نظر پزشک
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
من پلی کیستیکم،باید اصلاح سبک زندگی انجام بدی قند مصنوعی نخور هر شب قبل از خواب زیر شکمت رو با روغ ...
بچه داری؟
منم پلی کیستیکم خیلی خستم ناامیدم بریدم کهش بمیرم