2777
2789
عنوان

یک سوال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانومشون خودش بیرونش کردن،،یادوستتون ول کرده اومده؟

دوستم تنهاش گذاشته آمده

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 
میشه تو تاپیکتون ی سوال بپرسم؟

بی زحمت تو همون تایپک سوال تون بپرسید

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 
دوستم تنهاش گذاشته آمده

چه بد،،برگرده،،اگه بیدار بود صحبت کردن بگه خوابم نبرد،،هنوز قهر بودن،،یا دوستتون غرور داره،،صحبت نکنه،،فردایی وقتی بگه خوابم نبرد،،باز بهتر میشه،،چه مدته ازدواج کردن

شما تا ابد یک نقطه سیاه تو ذهن خانمش میشی،و اون زشت ترین کاردنیاراکرده،البته یک چیز تا گناه خانمش چی بوده ک خواسته اینجوری جبران کنه ،این هم مهمه

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
تو کدوم تاپیک؟

ببین مطمئن باش همه دیدن سوالتو، همه جا سوال کردی دیگه، اگه کسی میدونست میگفت😁🌹

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

واقعا تاسف داره ک دوستت بجای حل مشکل از اون فرار و حتی راه غلط رو انتخاب میکنه

الان هم شما وظیفه داری که باهاش صحبت کنی در جهت اصلاح و اینکه بکی هرچه زودتر برگرده

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊

😄😄😄😄😄