2821
2789
نه نهههه منظورم اینه از آینده خبر دادن با هزار تا نماز شبو جلوی نفس وایستادن هم بدست نمیاد بعد اینا ...

من کاری ندارم ولی اینا یه نیرویی هست باید خیلی دربارش تحقیق کرد

واقعا هم هست ک هرکسی نداره 

درسته بعضیا ممکنه مسخره کنند ولی همه نه

معذرت میخوام که تند برخورد کردم ولی واقعا به وجد اومدم من یخورده رو دین و قران و نماز و.. تعصب دارم

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاری ندارم ولی اینا یه نیرویی هست باید خیلی دربارش تحقیق کرد واقعا هم هست ک هرکسی نداره  د ...

شما که به اینا اعتقاد داری دیگ نباید از حس ششم دفاع کنی!

هعی
شما که به اینا اعتقاد داری دیگ نباید از حس ششم دفاع کنی!

اتفاقا چون اعتقاد دارم میگم چون تو این دنیا همچی ممکنه

سحر و جادو و اینده نگری تو قران اومده اگه خوب بخونید و تفسیر کنی  و یه سری علوم غریبه

اتفاقا چون اعتقاد دارم میگم چون تو این دنیا همچی ممکنه سحر و جادو و اینده نگری تو قران اومده اگه خو ...

آخه علوم غریبه که باید کلاس رفت اونم با چه اساتیدی دوست منم میرفت داشت دیونه میشد ول کرد شما میخای تو خونه بشینی و بهت الهام بشه؟ کلا یه دنیای دیگس سحر کردن و طلسم کردن که کار شیطانیه کلا بدبخت میکنی طرفو مثلا ولی اینکه سحرو باطل کنی کار خوبیه و ...

هعی
آخه علوم غریبه که باید کلاس رفت اونم با چه اساتیدی دوست منم میرفت داشت دیونه میشد ول کرد شما میخای ت ...

اقا من حرفم اینه ک بعضیا این حس و الهام رو دارن یعنی بعید نیس ولی خب اونایی ک این حسو دارن خیلی کمن ممکنه بعضیا اینجا دروغ بگن 

نمیدونم چرا به سمت حاشیه میرید اصل حرفم از اولش این بود

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792