2777
عنوان

بیاین بازییییی😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 131 پست
نمک نمک داره چقداداتون کشته منوشیرین زبونیاتون نمک نمک میریزه ازچشاتون کشته منوشیرین زبونیاتوننن

نوایییییی، نوااااییییی،نواییییی،نووااااییییی!

جوانیییی بگذرد،تو قدرش ندانیییی!!!

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نوایییییی، نوااااییییی،نواییییی،نووااااییییی! جوانیییی بگذرد،تو قدرش ندانیییی!!!

😂یه روزی من بودمویه رفیق جون جونی ماباهم پربودیم ازخاطزات پنهونی

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
هرچی گفتمو پس میگییییرمممم میخوام عشقتو دس بگییرمممم!

میثاق راده بامهدی یاریان بیااابیاااا🤣

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
😂یه روزی من بودمویه رفیق جون جونی ماباهم پربودیم ازخاطزات پنهونی

یک شاخه گل در دستم،سر راهت بنشستم!!

از پنجره منو دیدی،مثل گلها خندیدییییی،آآآآآآآآآ !!

میرم  میرم  میرم بدون وداع  میرم میرم میرم با خاطره ها  میرم میرم خداحافظ&nb ...

واقعااهنگی نشنیدم با ظ شروع بشه🤣

یک شاخه گل در دستم،سر راهت بنشستم!! از پنجره منو دیدی،مثل گلها خندیدییییی،آآآآآآآآآ !!

اروم اروم داری ازدلم ردمیشی چیشده ک داری بادلم بدمیشی

یکیییییی بوووود،تو قلبم،که هرشب واسه اون مینویسم و اون خوابهههههه!!!

هنوزم من شبابافکرتواروم ندارم ندارم

مثثثث کوریم که عصاشووو داده دست یه کرم شبتااااب!!

بیقرارم نتونستم ک آرومت کنم دلشوندارم نمیتونم فراموشت کنم بیقرارم منوشهروقدم بارونونم بیقرارم

بیقرارم نتونستم ک آرومت کنم دلشوندارم نمیتونم فراموشت کنم بیقرارم منوشهروقدم بارونونم بیقرارم

مرنجان دلم را، که این مرغ وحشی

زبامی که برخواست،مشکل نشیند