2777
2789
عنوان

بیاین بازییییی😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 131 پست
دریا دریا دریا من با تموم غم هام اروز میکنم

موندم بااشک واهم باچشمای چشم براهم کاشکی میشدیه قیچی میخوردروخاطرات باهم

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی وقتایی گریه جای دوا  دود ب جای هوا بغض ب جای صدا دیگه یادو خاطره ها نمی‌ذارن ک جون بمونه ب ...

تورودوس دارم تویی ک شدی تموم زندگیم دلیل این دیوونگیم واست میمیرم

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
موندم بااشک واهم باچشمای چشم براهم کاشکی میشدیه قیچی میخوردروخاطرات باهم

میرفتیو تنگ میشد دلت 

برمیگردی قول بده 

از استاد وانتونز

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
یار دبستانی من با من و هم راه منی بغض من و آه منی

یارم ای یاریاریارم یارای یاریار

تو مثل شاه بیت ی شعری  که نمیاد وسط دفتر

رفتم تورایادم فراموش رفتم ولی دلتنگ بودم

یه روزی تنگ غروب آسمون،میرم از شهر تو ای نامهربون!!

نیمه ی جان منی یاریاریاریارازدلم دل نکنی یاریاریار