2777
2789
عنوان

عکس پوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 50 پست
ببخشید مرطوب کننده عم بزنم 

مرطوب کننده آبرسان آکنه مت الارو ۱۰۵ تومنه که هم خاصیت آبرسانی داره هم مرطوب کنندگی خیلیم خوبه 

میدونی اگه صورتت چربه نزن منم همیشه نمیزنم چون صورتم چربز داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرطوب کننده آبرسان آکنه مت الارو ۱۰۵ تومنه که هم خاصیت آبرسانی داره هم مرطوب کنندگی خیلیم خوبه  ...

ن زیاد چرب نیست واقعا این مارک خوبه ببخشید من صدافتاب رنگی درمالیفت میزنم احساس میکنم باعث جوشم میشه چه مارکی بگیرم هم‌سبک باشه هم جوش نزنم

ن زیاد چرب نیست واقعا این مارک خوبه ببخشید من صدافتاب رنگی درمالیفت میزنم احساس میکنم باعث جوشم میشه ...

بله عزیزم برند الارو خیلی خوبه 

من ضد آفتاب میتونم بگم خیلیییی امتحان کردم ولی همش صورتم جوش میزد تا اینکه ضد آفتاب Mq رنگ بژ طبیعی oil free رو امتحان کردم و به صورتم اومد واقعا عالیهههههههه من ۶ ساله ضد آفتابم عوض نکردم 

ضد آفتاب شما رو من تا ب حال استفاده نکردم ولی اگه به صورتت نمیاد عوضش کن همین که من گفتم بگیر

ن زیاد چرب نیست واقعا این مارک خوبه ببخشید من صدافتاب رنگی درمالیفت میزنم احساس میکنم باعث جوشم میشه ...

ضد آفتابو بالا گفتم ام کیو بگیر خوبه 

ولی برای عروسی اگه دنبال یه کرم پودر خوب هستی کرم پودر نوت بگیر عالیههههه من رنگ پوستم سبزه اس شماره ۱۰ خریدم قیمتشم مناسبه نسبت به بقیه کرم پودرا 

کرم پودر ضد جوشه محاله جوش بزنی

بله عزیزم برند الارو خیلی خوبه  من ضد آفتاب میتونم بگم خیلیییی امتحان کردم ولی همش صورتم جوش م ...

خیلی ممنون دست گلتون درد نکنه خیلییی زحمت کشیدین ❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️