2777
2789
ابتدا حالم از شوهر تاثیر پذیر و جدیدا رفیق بازم بهم میخوره ک قبلا رو سرش قسم میخوردم بعد ننش ک‌پرش م ...

نباید بذاری ک

بخدا من اخ اخ اخ چ دردایی میکشم با مادر شوهر

ولی من شوهرم خوبه خیلی بش چی میگه

ولی اخر زخماشو میزنه واقعا حوصله ندارم برم خونشون وقتیم نریم هزار حرف و خدیث بالا میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتی گفتی  یعنی یه عمه دارم فقط خدا میدونه چقدر من ازش متنفرم 😒 البته از دوتاشون متنفرم  ...

😂😂😂عزیزم بخدا منم همینم کوچیک بودم لاغر بودم بم میگف تالاسمی داره حالا ک بزرگ شدم هیکل گرفتم دخترا خودش نی موندن میخاد بمیره همه جا میگ قرص چاقی میخوره یا میگ داداشم میریزه بپاشون😂😂

نباید بذاری ک بخدا من اخ اخ اخ چ دردایی میکشم با مادر شوهر ولی من شوهرم خوبه خیلی بش چی میگه ولی ...

چجوری نزارم؟؟ میره سرکار با رفیقاش میشینه تنها مبشه با ننش غیبت منه بدبختو میکنه خدا لعنتش کنه ننش هر روز فرت فرت‌زنگ میزنه روزایی ک دعوا میندازه شوهرمو و منو خبری ازش نیست خودش میفهمه زنگ بزنه احتراماتو دیگ در نظر نمیگیرم خبرش ازش نمیشه 😂 

لعنت ب این زندگی و شوهر

خدایا دستمو بگیر….🖤
😂😂😂عزیزم بخدا منم همینم کوچیک بودم لاغر بودم بم میگف تالاسمی داره حالا ک بزرگ شدم هیکل گرفتم دختر ...

آره حسودن حسود 

خیلی درگیر زندگی برادرزاده ها هستن 

بابا ول کن بتوچه 

یعنی فضول و بیخود تر از اینا من ندیدم 

حالا خوبه دخترش تو سایت باشه 😐🤣

جهندممم بذاررباشه بفهمه😂😂😂وای طلا داشته باشیم چق میسوزن😂😂🤣

یه سری دستبند دستم بود رفتیم خونه فامیل پدری 

بعد همونجور که دستبند تو دستم بود میگرفتن وزنش میکردن 😐 میگفتن اصلا خوب نیس سبکه 😳 

زن عمومم باهاشون همراه بود 😐

تا مدت ها هنگ بودم

یه سری دستبند دستم بود رفتیم خونه فامیل پدری  بعد همونجور که دستبند تو دستم بود میگرفتن وزنش م ...

😂😂😂عجب

من تازه عقد کرده بودم عمم خاس بیاد خونمون حالا من کل طلاهامو دراورده بودم اصلا دوس ندارم طلا

تا شنیدم داره میاد همه رو انداختم ینی بابام بیهوش بود ع خنده هی میگف دختر نکن توچقد کثیفی😂😂