sanirad12 مدیر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2716 عنوان بیایدغیبت ❌😂 | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 39 پست درباره مادرشوهرخاهرشوهر کلا هرچی هرکی فقط بگید حوصلم پوکیده😂😐 1401/12/07 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیزبرگرررر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 647 اره عزیزم چرانشه مثلا عمه😂 گفتی گفتی یعنی یه عمه دارم فقط خدا میدونه چقدر من ازش متنفرم 😒البته از دوتاشون متنفرم هر روز جلو بابام میگه خدا میدونه چقدر از خواهرت بدم میاد 😐🤣
sanirad12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2716 ابتدا حالم از شوهر تاثیر پذیر و جدیدا رفیق بازم بهم میخوره ک قبلا رو سرش قسم میخوردم بعد ننش کپرش م ... نباید بذاری کبخدا من اخ اخ اخ چ دردایی میکشم با مادر شوهرولی من شوهرم خوبه خیلی بش چی میگهولی اخر زخماشو میزنه واقعا حوصله ندارم برم خونشون وقتیم نریم هزار حرف و خدیث بالا میاد
sanirad12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2716 گفتی گفتی یعنی یه عمه دارم فقط خدا میدونه چقدر من ازش متنفرم 😒 البته از دوتاشون متنفرم ... 😂😂😂عزیزم بخدا منم همینم کوچیک بودم لاغر بودم بم میگف تالاسمی داره حالا ک بزرگ شدم هیکل گرفتم دخترا خودش نی موندن میخاد بمیره همه جا میگ قرص چاقی میخوره یا میگ داداشم میریزه بپاشون😂😂
nasim_khanomm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5157 نباید بذاری ک بخدا من اخ اخ اخ چ دردایی میکشم با مادر شوهر ولی من شوهرم خوبه خیلی بش چی میگه ولی ... چجوری نزارم؟؟ میره سرکار با رفیقاش میشینه تنها مبشه با ننش غیبت منه بدبختو میکنه خدا لعنتش کنه ننش هر روز فرت فرتزنگ میزنه روزایی ک دعوا میندازه شوهرمو و منو خبری ازش نیست خودش میفهمه زنگ بزنه احتراماتو دیگ در نظر نمیگیرم خبرش ازش نمیشه 😂 لعنت ب این زندگی و شوهر خدایا دستمو بگیر….🖤
sanirad12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2716 سبزی ها رو باید بیاریم دور هم پاک کنیم با غیبت😑🤣 د بیار اتفاقا خوب گفتی فردا باید سبزی بگیرم با قیمه خوبه😂
sanirad12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2716 چجوری نزارم؟؟ میره سرکار با رفیقاش میشینه تنها مبشه با ننش غیبت منه بدبختو میکنه خدا لعنتش کنه ... چرا با خانوادت درمیون نمیذاری
چیزبرگرررر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 647 😂😂😂عزیزم بخدا منم همینم کوچیک بودم لاغر بودم بم میگف تالاسمی داره حالا ک بزرگ شدم هیکل گرفتم دختر ... آره حسودن حسود خیلی درگیر زندگی برادرزاده ها هستن بابا ول کن بتوچه یعنی فضول و بیخود تر از اینا من ندیدم حالا خوبه دخترش تو سایت باشه 😐🤣
sanirad12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2716 مامانم میگه بنویس دو وصلحت با یه خانواده خوب نیس یعنی زن به زن نکنین اره والا ما دایی زنداییم این مدلن زنداییم بدرد نخوره ولی نمیشه حرفی هم بزنیم😑
nasim_khanomm عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5157 چرا با خانوادت درمیون نمیذاری انقد شوهرم پروعه که برم چی بگم؟؟؟ گفتم میدونن عرضع چیزی گفتن ندارن بهش عقده ی محبتو توجه رو شوهرم به دلم گذاشته خدایا دستمو بگیر….🖤
sanirad12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2716 آره حسودن حسود خیلی درگیر زندگی برادرزاده ها هستن بابا ول کن بتوچه یعنی فضول و ... جهندممم بذاررباشه بفهمه😂😂😂وای طلا داشته باشیم چق میسوزن😂😂🤣
sanirad12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2716 انقد شوهرم پروعه که برم چی بگم؟؟؟ گفتم میدونن عرضع چیزی گفتن ندارن بهش عقده ی مح ... عجبا چ زندگی سختی بچه داری؟چن ساله ازدواج کردی؟
چیزبرگرررر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 647 جهندممم بذاررباشه بفهمه😂😂😂وای طلا داشته باشیم چق میسوزن😂😂🤣 یه سری دستبند دستم بود رفتیم خونه فامیل پدری بعد همونجور که دستبند تو دستم بود میگرفتن وزنش میکردن 😐 میگفتن اصلا خوب نیس سبکه 😳 زن عمومم باهاشون همراه بود 😐تا مدت ها هنگ بودم
_ستایش_ عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 2453 اره والا ما دایی زنداییم این مدلن زنداییم بدرد نخوره ولی نمیشه حرفی هم بزنیم😑 دقیقاااا برا ما هم همینههه خیلی موضوع مسخرخ ایه
sanirad12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2716 یه سری دستبند دستم بود رفتیم خونه فامیل پدری بعد همونجور که دستبند تو دستم بود میگرفتن وزنش م ... 😂😂😂عجبمن تازه عقد کرده بودم عمم خاس بیاد خونمون حالا من کل طلاهامو دراورده بودم اصلا دوس ندارم طلاتا شنیدم داره میاد همه رو انداختم ینی بابام بیهوش بود ع خنده هی میگف دختر نکن توچقد کثیفی😂😂
sanirad12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 2716 دقیقاااا برا ما هم همینههه خیلی موضوع مسخرخ ایه 😑😑هردو طرف باید هی کوتاه بیان