2789
عنوان

عفونت ويروسي چشم

10060 بازدید | 40 پست

كيا گرفتن؟من از دخترم گرفتم دخترم بعد از يك هفته هنوزم صبحا چشمش ترشح داره خودمم دوتا چشمام قرمزه ترشح سبز داره دوبار رفتم فارابي چهارروزه هنوز خوب نشدم

وزن:۸۲ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۵

عزیزم من ودختر وهمسرم گرفتیم ماهم درگیریم مریضی بدیه گوش دردم داریم این دیگ نمیدونم چی بود اومد سراغمون واسه ماهم درد وسوزش داره ترشح هم داره داریم قطره میزنیم چاره نداریم شما ترشح چشم دخترتون ب هم می‌چسبه یان فقط گوشه چشمه قطره چ داد؟

عزیزم من ودختر وهمسرم گرفتیم ماهم درگیریم مریضی بدیه گوش دردم داریم این دیگ نمیدونم چی بود اومد سراغ ...

منم خودم از ديشب گوش درد شديد دارم چشمم ترشح شديد داره صبحا باز نميشه دخترم بعد هشت روز كامل خوب شد ترشحات زياد داشت چشمشم بهم ميچسبيد

من سرما هم خوردم از سرفه شديد الان ديدم رگ چشمم پاره شده لكه بزرگ خون افتاده 

يه هفتس اسير بيمارستانا شديم خدا خودش رحم كنه

شما كجاي گوشتونه؟من هم داخل هم بيشتر اطراف و لاله گوش درد شديد ميگيره واسه شما از گوشتون ترشح هم مياد؟؟؟٠

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پارچه تمیز بزارید تو فریره چنتا 

و هی مرتب بزاری روچشمتون 

حمام نرید فعلن 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

منم دخترم الان چندروزه درگیره ۴ سالشه دکتر قطره داده نمیداره بندازم

واي حتما بريز زوري

دكتر به من گفت ويروس ساده ايه اما بايد مراقبت كني چون ويروس زياد شه باعث لكه تو قرنيه و تاري هميشگي ميشه

رو چشماش يخ بذار

چشاشو با اب سرد يخچال بشور

البته اگه دكتر تشخيص عفونت ويروسي داده اين كارارو بكن

دختر منم ۴ سالشه سه روز اینجوریه بردم دکتر سفالکسین و قطره باکتی ماید داد

اره به دختر منم باكتي مايد داد 

مراقب باش خودتون نگيريد چون خيلي واگير داره

واای خودم کمر درد میکنه دیگه حوصله این یکییو ندارم . دکتر میگفت بدتر از کروناست

من باردارم هستم خسته شدم انقد دكتر رفتيم واقعا من قبلا كرونا گرفتم اين از كرونا بدتر بود

منم خودم از ديشب گوش درد شديد دارم چشمم ترشح شديد داره صبحا باز نميشه دخترم بعد هشت روز كامل خوب شد ...

گوش دردم آره زیاده گوش پاک کن میزنم داخل گوشم ترشح هست ۱گوشمه بعد میزنه اون‌یکی گوشم خیلی بده برای شما چشم دخترتون صبحا گوشه چشمش جمع نمیشه؟خودتون چشاتون ب هم می‌چسبه چ قطره ای داده نگفت تاکی بزن