2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 27 پست
من جات باشم از ترسم یه ماه گم و گور میشم☹️☹️😂😂

ببین ...اون هفته ای که برف شدید میومد من مهمون داستم می خواستم برم بیرون و شیرینی و شکلات بخرم بعد عشقم گفت نه نمی خواد بری خودم دارم میرم با بابام بیرون برات میخرم میارم آقا رفته بود دم قنادی تصادف کرده بود حالا چیزی ام نشده بود زنگ که تو من و روز برفی فرستادی بیرون من تصادف کردم دو روز تو قیافه بود...

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این روزای شلوغ ماشین بیرون بردن اشتباهه

دخترم رو برده بودم اتلیه .ولی نتونستم عکس بگیرم ازش انقدر از عکاس ترسید و هق هق گریه کرد 

مثل وقتی که واکسن زده گریه میکرد 

منم اعصابم خورد شده بود تصادف کردم

چرا مردا اینجورین فردا اگه زنگ زد چی بگم بهش؟

واقعاااا ...مردا اینجوری ان دیگه...هیچی نگو که یهو نپیچه بهم همه چی، به خصوص که می خوای مسافرتم برید، ماشین و می تونی ببری بدی درست کنن قبل اینکه بیاد؟

دخترم رو برده بودم اتلیه .ولی نتونستم عکس بگیرم ازش انقدر از عکاس ترسید و هق هق گریه کرد  مثل ...

اشکال نداره کاریه که شده یه تیکه اهن دیگه ماشین غصه نخور

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
واقعاااا ...مردا اینجوری ان دیگه...هیچی نگو که یهو نپیچه بهم همه چی، به خصوص که می خوای مسافرتم برید ...

پسفردا میاد

من با بچه کوچیک اصلا نمیتونم برم و شوهرم زیاد خوشش نمیاد تنهایی برم مکانیکی و صافکاری و  شیشه جلو هم کلا باید عوض شه کلی طول میکشه

اشکال نداره کاریه که شده یه تیکه اهن دیگه ماشین غصه نخور

غصصه ماشین رو نمیخورم

از دست شوهرم ناراحتم .

چرا جواب تلفنم رو نمیده؟ اگه فردا زنگ زد چجوری برخورد کنم؟

پسفردا میاد من با بچه کوچیک اصلا نمیتونم برم و شوهرم زیاد خوشش نمیاد تنهایی برم مکانیکی و صافکاری ...

ای باباااا...پس هیچی دیگه عیب نداره..اتفاقهه، حالا یه چیزم گفت تو هیچی نگو تموم بشه ایشاالله ماجرا به خوبی

ببین ...اون هفته ای که برف شدید میومد من مهمون داستم می خواستم برم بیرون و شیرینی و شکلات بخرم بعد ع ...

😂😂😂

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم