وروجک۲۲ مدیر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 عنوان دلتون نخواد😋باردارا نیان | مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 74 پست وای ازطریق یه برنامه که نمیگم امافکرکنم خودتون میدونیداولین سفارش غذا۴۵ تومن کدتخفیف داد منم گفتم حالاکه تخفیفه رفتم انتخاب کردم ازفست فودیاش پیتزاسفارش دادم 🤪😋تازشم توخودفست فودیه هم یه مقدارتخفیف گذاشت کلابایسری مخلفات دوغ وزیتون و...کلا۴۴تومن پرداخت کردم🤭 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️ 1401/12/07 | 21:16 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahasemoooni عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 539 انشا الله که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزمولی فکراتو بکن عسلویه خیلی گرم تر و شرجی تر از این جایی که من هستم هستا خیلی تحملت باید بالا باشهمن خوزستانم لا حَبیبَ اِلا هُو اَهلُه
لیلا_امیری1401 عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 9707 بگم میشه تبلیغ ومیترکم که🤕 بگو حالا دیگ کسی توتاپیکت نیس زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 انشا الله که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم ولی فکراتو بکن عسلویه خیلی گرم تر و شرجی تر از این جایی ... میدونم یه سال رفتم.مرسی گلم.دیگه اوضاعیه که پیش اومده من وشوهرمم دوس نداریم زیادازهم دوربمونیم کارش اونجاست SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 ممنون عزیزم فکر کن بچه منطقه سردسیر بره جای گرم و مرطوب و فوق شرجی اره پارسالم نوزادبوداونجابودم چندماه.روزانمیشع بیرون رفت SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 بگو حالا دیگ کسی توتاپیکت نیس بچه هابالاگفتن گلم اسنپ فود SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
mahasemoooni عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 539 اره پارسالم نوزادبوداونجابودم چندماه.روزانمیشع بیرون رفت انشالله که هر جا میری خوشبخت باشی ادم تو چادر تو بیابون زندگی کنه ولی دلش خوش باشه خوشبخته لا حَبیبَ اِلا هُو اَهلُه
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 انشالله که هر جا میری خوشبخت باشی ادم تو چادر تو بیابون زندگی کنه ولی دلش خوش باشه خوشبخته اره واقعا.ممنون❤😊 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
دخترهیاهوزندگی عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1227 شهرکرد😁😘بفرما قررریونت بررررم تخمه خریدم تووراهممم از بابلسر میام
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 قررریونت بررررم تخمه خریدم تووراهممم از بابلسر میام ❤وای چقددوریم😘🌹چه باحال کاش همشهری بودیم رفیق میشدیم منم که تنهام🙁🤭 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
دخترهیاهوزندگی عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1227 ❤وای چقددوریم😘🌹چه باحال کاش همشهری بودیم رفیق میشدیم منم که تنهام🙁🤭 ارههه خیلی حیف شد ولی تو پیتزا من و نگه داااار من تو مسیرم فردا میام
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 ارههه خیلی حیف شد ولی تو پیتزا من و نگه داااار من تو مسیرم فردا میام عشق به پیتزاهرسختیوممکن میکنه🤪 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
زیتون۶۸۶۸ عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1206 نوش جان.من باردارم خیلی دلم خواست امروز همش دلم هوس پیتزا میکرد روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 نوش جان.من باردارم خیلی دلم خواست امروز همش دلم هوس پیتزا میکرد وای منوببخش شرمنده😥خداببخشه منوبگوبرات بخره SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
زیتون۶۸۶۸ عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1206 وای منوببخش شرمنده😥خداببخشه منوبگوبرات بخره دشمنت شرمنده نوش جان عزیزم روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!