مواد لازم برای کیک هویج،آرد ۲ لیوان،شکر ۱و نیم لیوان،هویج رنده شده با رنده ریز ۳ لیوان،تخم مرغ ۴ عدد،روغن مایع یک لیوان،وانیل نصف قاشق چایخوری، بکینگ پودر ۴ قاشق چایخوری، گردو به میزان لازم
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل (من رنده پوست پرتقال فقط قسمت نارنجی هم میریزم) رو حدودا ۷ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا سفید حجیم و کشدار بشه.روغن مایع رو اضافه میکنیم و دو دقیقه دیگه هم میزنیم،بعد ارد و بکینگ پودر رو که از قبل ۳ بار الک کردیم طی سه مرحله اضافه میکنیم و گردو رو هم طی این مراحل اضافه میکنیم،(یه کم که آرد ریختیم هم زدیم گدو میریزیم) و آروم فولد میکنیم در مرحله آخر هویج ها رو اضافه میکنیم و آروم فولد میکنیم، در قالب چرب شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده میزاریم،من از توستر استفاده میکنم به مدت تقریبی یک ساعت و نیم رو دمای تقریبا ۱۷۰ درجه. قالب میان تهی ۲۸ سانت عالیه واسش، و اینکه هویج رو رنده کردیم اصلا آبش رو نمیگیریم ،با قاشق میریزیم تو لیوان برای اندازه گیری، اصلا هم فشرده نمیکنیم،خیلی بافت پوک خوبی داره.دستور این کیک هم از بانو سوزان شریعت عزیزم هست. کیک ها و دستوراتی که میزارن عالیه.