2777
2789
فکر نمیکنم دیگه احتمال بارداری باشه  تو این ۵ سال دکتر نرفتن ببینن مشکل چیه؟

چرا هیچ مشکلی ندارن جفتشون 

۵سال خونه دار بود خدا ی دختر داد بهش الان دخترش ۵سالشه کلن جلوگیری هم نداشته و نشده این اولین بار بود ک عقب انداخت و بی بی هاله زد در جا

چرا هیچ مشکلی ندارن جفتشون  ۵سال خونه دار بود خدا ی دختر داد بهش الان دخترش ۵سالشه کلن جلوگیری ...

نمیشه مشکلی نباشه اخه!!

تو اینهمه مدت باید باردار میشد

اقدام بیشتر از یه سال ک منجر ب بارداری نشه نشونه مشکل تو طرفینه

حالا اصلا مشکل کوچیکه ها ولی باید رفع بشه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیشه مشکلی نباشه اخه!! تو اینهمه مدت باید باردار میشد اقدام بیشتر از یه سال ک منجر ب بارداری نشه ...

خب آخه رفتن جفتشون گفتن هیچیتون نیست چن جاهم رفتن ن فقط مرتب ی دکتر  کلی هم آزمایش اینا دادن  سالم زده جفتشون رو

خب آخه رفتن جفتشون گفتن هیچیتون نیست چن جاهم رفتن ن فقط مرتب ی دکتر  کلی هم آزمایش اینا دادن&nb ...

عجیبه

ازمایشای قبل بارداری رو دادن؟

آزمایش اسپرم؟عکس رنگی رحم؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
عجیبه ازمایشای قبل بارداری رو دادن؟ آزمایش اسپرم؟عکس رنگی رحم؟

قبل بارداری ک بماند اونا ک حساب نیس 

اسپرم دادن بله 

رنگی گرفته آزمایش هورمون وخلاصه خیلی آز نوشتن وانجام دادن تو این مدت دریغ از کوچیک ترین مشکلی ک دلیل بر نازایی باشه🫥اینجاس ک دست خدا در پیشه موندم حکمتش چیه قربونش برم خودش مگه معجزه کنه 

قبل بارداری ک بماند اونا ک حساب نیس  اسپرم دادن بله  رنگی گرفته آزمایش هورمون وخلاصه خیل ...

منظورم آزمایشای قبل از این بارداری هست ک برای بچه دوم اقدامن

انشاالله ک باردار بشن بزودی