2777
2789
عنوان

قلق همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 41 پست
چه جالب.میگه زبون دراز.الان منظورش چیه؟تو دعوا جوابشو میدم

من نمی‌دونم شما موقع دعوا تا چه حد پیش میرین مثلا ممکنه به نظر من زبون دراز بودن جواب رد کردن باشه به نظر یکی دیگه فحاشی کردن...

ببین چه واکنشی نشون میدید حین دعوا و همسرت منظورش از زبون درازی چیه؟

ولی در کل موقع دعوا برای آرامش خودت هم که شده جواب رد نکن بزار آتیش دعوا بخوابه بعد راحت حرفتو بزن...اینجوری بعدن پشیمون هم نمیشی.

من خودم این جمله رو که شنیدم وقتی فکر کردمواقعا دیدم دقیقا درسته

خیلیی ممنون  عزیزم بابت توضیحت  

♥🌷

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا.نمیدونی .قدر سختم میشه جواب ندم.

همیشه تو زندگی نباید دنبال دعوا رو بگیری

الان ما یساله عقدیم دوتامونم سنمون کمه دعوا آنچنانی تا حالا نداشتیم مثلا فوقش چندساعت باهم حرف نزدیم

یا مثلا تو چت دعوامون میشه بعد ک زنگ میزنیم بهم اصلا انگار ن انگار چیزی پیش اومده به روی خودمون نمیاریم 

من نمی‌دونم شما موقع دعوا تا چه حد پیش میرین مثلا ممکنه به نظر من زبون دراز بودن جواب رد کردن باشه ب ...

ممنون عزیزم.من هر چی میگه میگم خودتی یاجوابش میدم کوتاه نمیام.نه فحش نمیدیم..دقیقا وقتی جواب نمی‌دم زود آروم میشه و خودش پشیمون.ولی نمی‌دونم چرا من بیخیال نمیشم دلم میخواد جواب بدم فکر نکنه کم آوردم.

ممنون عزیزم.من هر چی میگم خودتی یاجوابش میدم کوتاه نمیام.دقیقا وقتی جواب نمی‌دم زود آروم میشه و خودش ...

خب پس دیگه شما خودت فهمیدی به چی حساسه و اگر دل رو حساسیتش نذاری خوب میشه...

همین ینی قلق

پس خودت باید مراعات کنید عزیزم شبیه کسی که سرماخورده و می‌دونه فلان قرص رو بخوره خوب میشه ولی نمیخوره

خب پس دیگه شما خودت فهمیدی به چی حساسه و اگر دل رو حساسیتش نذاری خوب میشه... همین ینی قلق پس خودت ...

نمیدونم چرا اینقدر افکارم مزخرفه .فکر میکنم جواب ندم او فکر می‌کنه کم آوردم.ذهنم خیلی خرابه

نمیدونم چرا اینقدر افکارم مزخرفه .فکر میکنم جواب ندم او فکر می‌کنه کم آوردم.ذهنم خیلی خرابه

حرفت رو بزن ولی موقع دعوا نه...

تو اگر وحی الهی هم وسط دعوا بگی شوهرت قبول نمیکنه چون واقعا دعوا جای بحث و استدلال منطقی نیست...

هر موقع آروم شد و حس کردی الان میتونی بهش حرفتو بزنی بگو

درمورد این رفتارتون و اینا دلم میخواد عین شما باشم 22 سالمه سه سال و نیمه عقدم سال جدید عروسیمه  ...

عزیز دلمی

بهت یه پیشنهاد عالی دارم خودم خیلی نتیجه خوبی ازش گرفتم

خوندن کتاب از دولت عشق و هفت قانون معنوی موفقیت

و تمرینای اسون و باحاله کتاب معجزه ی شکرگزاری

زندگیتو متوحل میکنه

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
عزیز دلمی بهت یه پیشنهاد عالی دارم خودم خیلی نتیجه خوبی ازش گرفتم خوندن کتاب از دولت عشق و ه ...

جدی؟ 

نمیتونم کتابشو بخرم ولی پی دی افش میخرم میخونم مرسی اول کدوم بخونم