2777
2789
عنوان

پیش به سوی هدف

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست

پاک کن دیدم

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس توروخدا زود ببین

خوبی اره تو پر بشی خوشگلترم میشی.. قدتم بلنده جا داری تو پر شی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خوبی اره تو پر بشی خوشگلترم میشی.. قدتم بلنده جا داری تو پر شی

حالا به ۶۰ برسم ببینم چطور میشم

نمیخوام خیلی خیلی پهن وچاق شم

آخه ۱۹ سالمه ۶۵ کمی زیاده واسم

بنظر ۶۲  ۶۳ خوب شم

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
حالا به ۶۰ برسم ببینم چطور میشم نمیخوام خیلی خیلی پهن وچاق شم آخه ۱۹ سالمه ۶۵ کمی زیاده واسم بنظر ...

اره عالی تر میشی

بنظرت الان لاغرم😬

زیادم لاغر استخونی نیستی.. خوبی.. ولی ۶۳ اینا بشی بهترم میشی.. من خودم قبل از ازدواج ۵۲ اینا بودم هیچ لباسی بهم نمیومد.. بعد زایمان خیلی خوب شدم اصلا قیافم عوض شد.. ولی الان دیگه خیلی خپلم... باز دوس دارم لاغر شم.. حداقل ب خاطر سلامتیم بیشتر