2777
2789
عنوان

برلی تولد پسرم از این چادرها بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 20 پست
مثل چادر مسافرتیاس دیگه  دلی میدونی خیلی جاگیره  مایه کلبه پارچه ای داریم بچه هام باز ...

پسر منم برای اسباب بازی گریه میکنه بعد از خرید زیاد استفاده میکنه ولی الان چند ماهه که همش تمام بالشها و پتوها رو میریزه و برای خودش خونه می‌سازه میگم بگیرم ببینم این رو چیکار میکنه واسه تولدش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برا دخترم گرفته بودم عروسکا و لوازم اشپزخونشو توش میچید بازی میکرد برا دختر من این طرح

خیلی قشنگه گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من برای پسرم خودم چادر سرخپوستی درست کردم.کاری نداره میتونی با تم اتاقش ست کنی و اینکه خودشم کمک کر ...

آفرین گلم من بلد نیستم 🥲

آفرین گلم من بلد نیستم 🥲

کاری نداره آموزشش توی نت هست

منم بلد نبودم 😁هزینش خیلی کمتر میشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
کاری نداره آموزشش توی نت هست منم بلد نبودم 😁هزینش خیلی کمتر میشه

اوکی مرسی جانم برم ببینم آموزشش رو